gekon 1 787 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ej serio serio, na ulice wubieram sie tak, żeby robić wrazenie spoko gościa. Po domu łaże w podartym dresie i szlafroku. Jakby mi nie zależało co o mnie myślą inni, po mieście też pewnie chodziłbym w szlafroku. No w sumie po co mi twarde jeansy i ciężką skorzana kurtka jak mogłbym (pipi)ć w szlafroczku w słoniki? <moje ulubione> Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 CO sądzicie o tych bucikach ? wygodne ,mocne , może ktoś ma ? http://moda.allegro.pl/item1024033494_converse_baboo_ox_739_r_43_od_e_sportowe_sklep.html biorę też pod uwagę zakup białych ale nie jestem do końca przekonany do tego koloru przy moim intensywnym użytkowaniu butów . Lub te : http://moda.allegro.pl/item1025746234_converse_pro_lthr_1s269_r_44_od_twsport_skora.html Coś mnie wzięło na sierżanta ,co byscie wybrali lub polecili w podobnym stylu z innych marek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie kupuj tych butów. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 szkoda że mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Figlarz, a czym sie roznia te dunki co pokazales, od tych Luckowych? Nie mowie ze sa zle, tylko chce sie dowiedziec w takim razie jaki jest ten wyznacznik bycia gimbusem, tzn gimbusowych butow. Różnią się kolorystyką. Te, które wrzucił Lucek przypominają mi miliardy gimnazjalistów, którzy chodzą w butach o podobnej kolorystyce, natomiast nabytek Ukyo ma troszkę bardziej stonowane kolory i nie rzuca się tak w oczy jak pomarańczowe/różowe buciki z ju ken densa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 serio, nie sadzilem ze zwykle brazowe buty z jednym, ciemnopomaranczowym dodatkiem i biala podeszwa moga uchodzic za "kolorowe" toz to przeciez moje czarno-zolte AF1, ktore kupilem wczesniej to musza byc jakies turbo-kolorowo-jukendensowe w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Akurat te zolto czarne sa zaj.ebi.ste Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 No sa sa, ale Gekon z Figlarzem jakby zobaczyli typa w takich na ulicy to by oczoplasu dostali Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Brązowe? Daltonistą chyba jestem, bo jedynie sznurówki są dla mnie brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 dlatego juz chyba ze 3 razy pisalem, ze polecam obczaic buty na zywo, w sklepie ;] w ogole te tez sa spoko, tylko maja chujowa podeszwe w ciapki Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Nie kupuj tych butów. Serio. a czemu ? możesz myśl rozwinąć masakra z tymi butami teraz , modeli od cholery ale 99,8% to wszystko kolorowe ,wysokie za kostkę na grubej ortopedycznej podeszwie dla gówniarzy z gimnazju :angry2: . Edytowane 10 Maja 2010 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Ja mam te buty od kilku miesiecy i sa calkiem spoko. Sa wygodne, ale zdarzyly sie juz troche przetrzec w srodku (z tylu na piecie). Byc moze wynika to z tego, ze rzadko rozwiazuje buty, jak je sciagam. Edytowane 10 Maja 2010 przez Zajcik Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 szkoda że mnie nie stać lubie je Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nie kupuj tych butów. Serio. a czemu ? możesz myśl rozwinąć masakra z tymi butami teraz , modeli od cholery ale 99,8% to wszystko kolorowe ,wysokie za kostkę na grubej ortopedycznej podeszwie dla gówniarzy z gimnazju :angry2: . Według mnie wygladają jakby jakiś wulkanizator po godzinach ze starych opon je zrobił. Za te pieniądze możesz kupić o wiele ładniejsze buty w podobnym stylu i kolorystyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No sa sa, ale Gekon z Figlarzem jakby zobaczyli typa w takich na ulicy to by oczoplasu dostali Jak smiesz porównywać moj gust do gustu Figlarza? Byty nie muszą mieć jednego koloru, ale pomaranczowy i czerwony zdecydowanie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Co sądzicie o tych http://moda.allegro.pl/item1034674202_adidas_se_daily_vulc_r_43_super_cena_kurierem.html http://moda.allegro.pl/item1028083925_adidas_superstar_ii_rozm_44_2_3_i_inne_roz_sklep.html#gallery Edytowane 11 Maja 2010 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Pierwsze mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranglerdave 6 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Według mnie wygladają jakby jakiś wulkanizator po godzinach ze starych opon je zrobił. Za te pieniądze możesz kupić o wiele ładniejsze buty w podobnym stylu i kolorystyce. Szukaj Adidas Campus, jeżeli chcesz koniecznie adidasa... http://allegro.pl/listing.php/search?string=Adidas+campus&from_showcat=1&category=15581 Edit: Te pierwsze wyglądają jak podróby z rynku i to marnej jakości. Edytowane 11 Maja 2010 przez Stranglerdave Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Według mnie wygladają jakby jakiś wulkanizator po godzinach ze starych opon je zrobił. Za te pieniądze możesz kupić o wiele ładniejsze buty w podobnym stylu i kolorystyce. Szukaj Adidas Campus, jeżeli chcesz koniecznie adidasa... http://allegro.pl/listing.php/search?string=Adidas+campus&from_showcat=1&category=15581 Edit: Te pierwsze wyglądają jak podróby z rynku i to marnej jakości. Wcale nie musi to być adidas byle łądne ,solidne i wygodne .te Campusy nawet fajne .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ...wszedłem w posiadanie drogą kupna. 1/6 ceny conversów, czyli buty jednorazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kupiłem właśnie nie wiem czemu, ale nie mogę wrzucić obrazka to łapajcie linka klik Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja ostatnio (heh już od paru ładnych miechów) dybię na Air Jordan`y III - !KLIK! Kurna, ciężko je gdziekolwiek dostać Nawet, jak ktoś deklaruje ściągnięcie ich z USA, to chce tak śmieszne pieniądze, że od razu wiadomo - oryginalne to one nie są... Jak ktoś ma namiar, na jakiś sprawdzony sklep czy cóś, to proszę o stosowne info na PM`kę czy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jesli jeszcze tego nie zrobiles, popytaj na forach SwaggerHypeClub lub Tenisufki.eu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Kupiłem właśnie nie wiem czemu, ale nie mogę wrzucić obrazka to łapajcie linka klik z zary, nie?? ile dales? na lato ok butch.stein- kiedys trójki byly na allegro hehe, ale szybko poszły. teraz to albo przeplacisz w PL, albo sciagas zi przeplacisz za granica. 500-600 zl : / Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 to prawie jak aldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi