Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej serio serio, na ulice wubieram sie tak, żeby robić wrazenie spoko gościa. Po domu łaże w podartym dresie i szlafroku. Jakby mi nie zależało co o mnie myślą inni, po mieście też pewnie chodziłbym w szlafroku. No w sumie po co mi twarde jeansy i ciężką skorzana kurtka jak mogłbym (pipi)ć w szlafroczku w słoniki? <moje ulubione>

Opublikowano

CO sądzicie o tych bucikach ? wygodne ,mocne , może ktoś ma ? :P

dsc_0013.jpg

http://moda.allegro.pl/item1024033494_converse_baboo_ox_739_r_43_od_e_sportowe_sklep.html

biorę też pod uwagę zakup białych ale nie jestem do końca przekonany do tego koloru przy moim intensywnym użytkowaniu butów :).

Lub te :

pro_lthr_269_03.jpg

http://moda.allegro.pl/item1025746234_converse_pro_lthr_1s269_r_44_od_twsport_skora.html

Coś mnie wzięło na sierżanta :) ,co byscie wybrali lub polecili w podobnym stylu z innych marek ??

Opublikowano

Figlarz, a czym sie roznia te dunki co pokazales, od tych Luckowych? Nie mowie ze sa zle, tylko chce sie dowiedziec w takim razie jaki jest ten wyznacznik bycia gimbusem, tzn gimbusowych butow.

Różnią się kolorystyką. Te, które wrzucił Lucek przypominają mi miliardy gimnazjalistów, którzy chodzą w butach o podobnej kolorystyce, natomiast nabytek Ukyo ma troszkę bardziej stonowane kolory i nie rzuca się tak w oczy jak pomarańczowe/różowe buciki z ju ken densa.

Opublikowano

serio, nie sadzilem ze zwykle brazowe buty z jednym, ciemnopomaranczowym dodatkiem i biala podeszwa moga uchodzic za "kolorowe" :unsure:

toz to przeciez moje czarno-zolte AF1, ktore kupilem wczesniej to musza byc jakies turbo-kolorowo-jukendensowe w takim razie

Opublikowano (edytowane)

Nie kupuj tych butów. Serio.

a czemu ? możesz myśl rozwinąć :rolleyes:

masakra z tymi butami teraz , modeli od cholery ale 99,8% to wszystko kolorowe ,wysokie za kostkę na grubej ortopedycznej podeszwie dla gówniarzy z gimnazju :angry2: .

Edytowane przez canuks
Opublikowano (edytowane)

Ja mam te buty od kilku miesiecy i sa calkiem spoko. Sa wygodne, ale zdarzyly sie juz troche przetrzec w srodku (z tylu na piecie). Byc moze wynika to z tego, ze rzadko rozwiazuje buty, jak je sciagam.

Edytowane przez Zajcik
Opublikowano

Nie kupuj tych butów. Serio.

a czemu ? możesz myśl rozwinąć :rolleyes:

masakra z tymi butami teraz , modeli od cholery ale 99,8% to wszystko kolorowe ,wysokie za kostkę na grubej ortopedycznej podeszwie dla gówniarzy z gimnazju :angry2: .

Według mnie wygladają jakby jakiś wulkanizator po godzinach ze starych opon je zrobił. Za te pieniądze możesz kupić o wiele ładniejsze buty w podobnym stylu i kolorystyce.

Opublikowano

No sa sa, ale Gekon z Figlarzem jakby zobaczyli typa w takich na ulicy to by oczoplasu dostali ;)

Jak smiesz porównywać moj gust do gustu Figlarza?

Byty nie muszą mieć jednego koloru, ale pomaranczowy i czerwony zdecydowanie odpada

Opublikowano (edytowane)

Według mnie wygladają jakby jakiś wulkanizator po godzinach ze starych opon je zrobił. Za te pieniądze możesz kupić o wiele ładniejsze buty w podobnym stylu i kolorystyce.

Szukaj Adidas Campus, jeżeli chcesz koniecznie adidasa...

http://allegro.pl/listing.php/search?string=Adidas+campus&from_showcat=1&category=15581

Edit:

Te pierwsze wyglądają jak podróby z rynku i to marnej jakości. :P

Edytowane przez Stranglerdave
Opublikowano

Szukaj Adidas Campus, jeżeli chcesz koniecznie adidasa...

http://allegro.pl/listing.php/search?string=Adidas+campus&from_showcat=1&category=15581

Edit:

Te pierwsze wyglądają jak podróby z rynku i to marnej jakości. :P

Wcale nie musi to być adidas byle łądne ,solidne i wygodne .te Campusy nawet fajne ..

Opublikowano

Kupiłem właśnie

nie wiem czemu, ale nie mogę wrzucić obrazka to łapajcie linka

klik

Opublikowano

Ja ostatnio (heh już od paru ładnych miechów) dybię na Air Jordan`y III - !KLIK!

Kurna, ciężko je gdziekolwiek dostać :/ Nawet, jak ktoś deklaruje ściągnięcie ich z USA, to chce tak śmieszne pieniądze, że od razu wiadomo - oryginalne to one nie są...

Jak ktoś ma namiar, na jakiś sprawdzony sklep czy cóś, to proszę o stosowne info na PM`kę czy w temacie ;)

Opublikowano

Kupiłem właśnie

nie wiem czemu, ale nie mogę wrzucić obrazka to łapajcie linka

klik

z zary, nie??

ile dales?

na lato ok

butch.stein- kiedys trójki byly na allegro hehe, ale szybko poszły. teraz to albo przeplacisz w PL, albo sciagas zi przeplacisz za granica. 500-600 zl : /