Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem właśnie

nie wiem czemu, ale nie mogę wrzucić obrazka to łapajcie linka

klik

z zary, nie??

ile dales?

na lato ok

butch.stein- kiedys trójki byly na allegro hehe, ale szybko poszły. teraz to albo przeplacisz w PL, albo sciagas zi przeplacisz za granica. 500-600 zl : /

Tak, z zary. 64.50 + przesyłka, ale walka o nie trwała do ostatniej sekundy :ninja:

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

@ banny

Wiem, kiedyś były - ale człowiek był głupi i szukał innego modelu. Spokojnie na takie koszta jestem przygotowany ;P Chce mieć tylko pewność, że są oryginalne i nie chcę ściągać ich z zagranicy.

BTW, coby off top`a nie było, ostatnio zakupiłem sobie takie oto cichobiegi. Trampeczki w sam raz na cieplejsze dni ;P

034.jpg

Buty typowo pod jakieś dżinsałki, dlatego szukam tych AJ III pod jakiś dobry dresik/krótkie spodenki na lato. Coby nie mówić AJ są najwygodniejszymi butami w jakich chodziłem. Dlatego warto mieć parę takowych na stanie.

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

W tym sezonie najmodniejsze i popularniejsze od Dunków i Aldo:

gumowce%20jaxon.jpg

BTW. Wkurzam się ceną dolara, przez to moje nowe eSy odchodzą w zapomnienie :(

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Fajne. Originalsy, więc zakładam, że drogie?

Właśnie, że nie. 220-

Opublikowano

Te buty bylyby w porzadku gdyby nie ta przerazajaca podeszwa.

Opublikowano

Podeszwa jak podeszwa, usyfi sie po 2 dniach i nie bedzie żarówiasta.

Opublikowano

dobrze, ze nie wdalem sie w manie sneakersow tego typu, teraz bym nie kupil ich nawet za 100 zł :P

ale patrzac okiem sneaker'a to sa dobre, klasyczne :-)

Opublikowano

ermaksy zwykle zaczynaja sie podobac wraz z zajawka, nie dziwi mnie to, ze ludziom sie ogolnie nie podobaja :f

no i zalezy w sumie jak kto sie nosi, ja od zawsze lubilem ubierac sie 'luzniej' wiec airmaksy pasuja ;)

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

2_cad8dd6cfb4e.jpg

Przed chwila zamowilem. Szukalem lekkich butow na lato, powinny byc ok.

Edytowane przez Siwy_

Opublikowano

Mam takie, leżą w szafie tylko środek jest czerwony, a nie różowy (PEDAŁ! :diablo: ). Ogólnie klasyka, niezłe buciwo, ale polecałbym bardziej model Suede bo jest fajniejszy.

Opublikowano

nie zapomne tego, jak kiedys chcialem miec takie pumy...

kolesie z KoRna chodziliw nich, a kiedys sie za(pipi)iscie jarałem tym bandem heh :>

Opublikowano

Calkiem spoczko, biore jednak te :teehee:

211382010121613325645559_L.jpg

świetne, uwielbam air maxy

te pumy też są calkiem fajne, ale suede są lepsze imo

Opublikowano

Najpierw była nagonka na bannyego, a teraz ktoś pokazuje różowe buty i "jest nawet spoko"?

lol

Opublikowano

Najpierw była nagonka na bannyego, a teraz ktoś pokazuje różowe buty i "jest nawet spoko"?

lol

Ja napisałem, że pedał

różowy (PEDAŁ! :diablo: ).

Opublikowano

Domyślam się, że jak je założy, to różowego wnętrza nie będzie widać :potter: