Opublikowano 8 czerwca 201014 l Ja brałbym 6 lub 7 (ewentualnie 5). Zależy tylko czy wolisz wysokie czy niskie podeszwy Edytowane 8 czerwca 201014 l przez timo86
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Conversów nie bierz bo mnóstwo gimbusek teraz w nich chodzi. Polska to nie California, więc nie grozi Ci, że wszyscy będą chodzić w Vansach.
Opublikowano 9 czerwca 201014 l miał ktoś nike capri ? http://allegro.pl/item1057189988_nike_capri_si_r_44_i_inne_wiosna_2010_sportive.html mam zamiar je sobie kupić . Co o nich sądzicie ? ewentualnie jakie buciki polecacie do 200 zł
Opublikowano 9 czerwca 201014 l http://allegro.pl/item1057189988_nike_capri_si_r_44_i_inne_wiosna_2010_sportive.html te są przekombinowane :o ? Stary z szacunku do drugiego człowieka nie powiem jakie ty tu buty nieraz pokazywałeś
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Nie wiem co banny tam widzi przekombinowanego Ale niestety ten kawałek czarnej gumy z łyżwą mi się też nie podoba
Opublikowano 9 czerwca 201014 l juz wyjasniam - za duzo przeszyc, znaczek nike, na podeszwie bialy pasek - za duzo jak na trampki na lato IMO
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Chodziłem po sklepach i po allegro i tylko ten model jakoś mi pasuję ale może znacie coś innego ?
Opublikowano 9 czerwca 201014 l patrzyles w Zarze? z sieciowek to tam najfajniejsze buty robia.. w sumei tez co bys chcial
Opublikowano 9 czerwca 201014 l juz wyjasniam - za duzo przeszyc, znaczek nike, na podeszwie bialy pasek - za duzo jak na trampki na lato IMO Tylko, ze nikt nie mowił, że to mają byc trampki na lato ;] Chodziłem po sklepach i po allegro i tylko ten model jakoś mi pasuję ale może znacie coś innego ? Jak ci pasują to bierz i nie pytaj. Pewnie znalazłoby sie z milion ładniejszych butów, ale to tylko moja opinia . A czego dokładnie szukasz?
Opublikowano 9 czerwca 201014 l juz wyjasniam - za duzo przeszyc, znaczek nike, na podeszwie bialy pasek - za duzo jak na trampki na lato IMO Tylko, ze nikt nie mowił, że to mają byc trampki na lato NO OK
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Czarne gumiaki na lato? Aha:) Chyba, że jestes z regionu powodziowego Ale mi się robi nieprzyjemnie i gorąco od samego patrzenia na te buty. No i śmierdzi mi tu paloną gumą Ja wziąłem Vansy Era na lato. Sam chyba najlepiej znasz swoj gust. Jak chcesz isc za modą to bierz chucki tylory, tyle nastek tera w tym biega. Ogólnie wszystko byłoby chyba lepsze od czarnej gumy na lato. Szukaj czegoś z materiału i możę z reszta i tak zrobisz jak zechcesz Szatannnnnnnnnnnnnnnn!!!! Edytowane 9 czerwca 201014 l przez gekon
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Nie wiesz kto to Tony Halik czy nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi? Te buty wyglądają jak wyrób jakiegoś afrykańskiego plemienia.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l NIE WIEM KTO TO JEST tONY hALIK - TERAZ WNIOSKUJE, ZE TO JAKIS PODROZNIK. a jakze! uwielbiam sobie spieprzyc z miasta na jakas łąke czy jezioro i obserwowac cuda natury - a do tego wystarczy luzny ciuch i luzne butki. osotanio nawet trampki nie chce mi sie wkladac i chodze z golymi piętami - przede wszystkim wygoda Edytowane 10 czerwca 201014 l przez banny
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Włąśnie banny. Też się czaiłem na te buty. Normalnie mam rozmiar 43 i takież te buty przymierzałem, ale ciężko wchodziły. Szczególnie na gołą stopę. (nie, nie boję się grzybicy stóp Chyba musiałbym wziąć 44 przynajmniej. Wygodnie się w nich chodzi? Przewiewne? Na plażę, do wody, czy lepiej zostać przy słomianych japonkach z zeszłego roku?
Opublikowano 10 czerwca 201014 l hehe, sam ich tez jeszcze nie mam. mam nadzieje ,ze kumpela znajdzie w galerii w hm, bo mi sie nei chce jechac specjalnie. mam trampki z hmu 42, to te tez biore 42. zobaczymy