QBH 246 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 Nike Fin' Star. Mial ktos kiedys? Mozecie mi powiedziec, czy ich przod zawsze sie tak zawija do gory jak na tym filmiku (0:07), czy po prostu gosc ma za duze? http://www.youtube.com/watch?v=sF_v2Ctedbw W gre wchodzi jeszcze cos takiego: http://www.allegro.pl/item1079622768_buty_nike_air_offense_354954114_cena_szok_r_45.html fin'stary to za(pipi)iste buty, bardzo wygodne. kupuj, bo te drugie kiepścizna straszna. Cytuj
Batman_ 3 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Co powiecie o tych butach ? Adidas se Daily Vulc Nike Capri Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Moj najnowszy nabytek. Troche sie juz niestety pobrudzily. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Nie wiem jakie sa w h&m,te sa z muji. Proste i bardzo fajnie wygladaja na stopie. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 W sumie taki sam z jakich sa zrobione conversy, wszystko wydaje sie byc dosc solidne a zarazem lekkie i proste. Narazie chodze dopiero od tygodnia i jest git zobaczymy jak bedzie za 2-3 miechy. Na zime to na pewno buty nie sa. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Panowie szukam zagranicznego sklepu anglojęzycznego, który wysyła buty do Polski. Szukam butów Lacoste Limere, ale nie potrafię wygooglać, gdzie je kupić. Nawet na e-bayu nie widać. Macie jakieś pomysły? http://www.lacoste.com/#/catalogue-men-shoes-club-19clm1081 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Moj najnowszy nabytek. Troche sie juz niestety pobrudzily. mam podobne z haemu Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 +1 moje po miesiacu wygladaja jak buty menelskie, material to plotno cieniutkie, szybko sie brudzi ,alesa dobre na lato jesli chodiz o komfort ;p Cytuj
superment 6 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 u(pipi)ane białe tenisówki są hipsterskie więc dają +1 do lansu Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Chce kupic trampki i nie wydac na nie 200zl O to to, tyle że muszą być żółte. Byłem w paru sklepach i nigdzie nie ma, pomocy Może być sklep internetowy ;] Cytuj
Qra 160 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 mi sie podobają, chociaż nie kupiłbym Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Co powiecie o tych butach ? Adidas se Daily Vulc Nike Capri Nike capri (wersja szmaciana), polecam 3 sezony w nich chodzę (na zmianę z innymi xD) i prawie jak nowe. (prane w pralce kilka razy) Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Poleć ktoś niedrogie i nieprzypałowe sandały. Cytuj
Gość Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Poleć ktoś niedrogie i nieprzypałowe sandały. nieprzypałowe sandały to oksymoron Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) Ja bym szukał czegoś w tym stylu, bo reszta to większe zło, naczy większy przypał. Edytowane 16 lipca 2010 przez Pan Pieczarka Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) http://www.lulex.com.pl/img/produkty/255.jpg A t ak serio to nie ma nie przypałowych sandałów. Edytowane 16 lipca 2010 przez MaroS Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) Ja bym szukał czegoś w tym stylu, bo reszta to większe zło, naczy większy przypał. lol, co to? Buty Lady Gagi? Sandały nie są okej. Chyba, że te, które ja mam, ale to wyjątem, którego nie dostanie się już w sklepach. Sandały oto te zostały zrobione z prawdziwej skóry naturalnej w latach 60 i odziedziczyłem je po dziadku. Każde inne sandały to wieś, tym bardziej jakieś zrobione z plastiku i ceraty. Do tego o białe skarpety i jest totalna wieś. Ale jakimiś fajnymi japonkami nie pogardzę. Brzmi trochę gejowsko - japonki - no ale cóż. Bywają fajne modele Edytowane 16 lipca 2010 przez gekon Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 rozwala mnie ten pogląd, 'japonki u faceta = gejowskie' <lulz> Cytuj
szeni 114 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Nie lubie sandalow (chyba ze np. w gory czy na rower), mam i polecam takie oto japonki: tyle ze, uwaga, cale biale. No homo, no prowo. Kupowalem je rok temu z przeznaczeniem na plaze, dlatego zalezalo mi na tym, zeby latwo sie je czyscilo - i rzeczywiscie, kilka minut wystarczy zeby doprowadzic je do stanu nowosci (glownie dlatego, ze sa jednoczesciowe, wykonane z mocnej gumy, ktora moge szorowac bez obaw), a znaczek Ferrari jakos przebolalem. Teraz smigam w nich normalnie po centrum i pier.dole hejterow-kryptoped.alow. Jesli chodzi o kombo sandaly+skarpetki, to czasem nawet toleruje, oczywiscie u innych. Wychodze z zalozenia, ze jesli ktos jest takim debilem, by wpasc na takie polaczenie, prawdopodobnie nie dba tez o swoje stopy, wiec moze to i lepiej, ze oszczedza innym ich widoku. Powinnismy byc im wdzieczni. Wracajac do samych butow. Czy w pralce mozna prac obuwie zamszowo-gumowe? Skorzano-gumowe raz wrzucilem, tragedii nie bylo, szalu tez nie, w dodatku potem sie rozkleily. EDIT A, kur.wa, znalazlem biale jednak. Puma Sand Shark sie nazywaja. Dokladnie takie. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Białe piaskowe rekiny brzmią lepiej niż japonki ;] Co do prania zamszowych butów w pralce to ja swoje prałem i nic im nie jest. Choć dużo ludzi właśnie się opiera przed takim zabiegiem. Dobrze jest też przed praniem w pralce buciki owinąć czymś np. ręcznikiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi