Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj kolega ma takie, sa spoko. Najwiekszy bajer to oczywiscie kwiatuszek. Tylko od razu sobie dokup jakas szczoteczke i plyn do czyszczenia midsole (to biale) - reszte wytarczy tylko przecierac, i buty przez dlugi czas beda wygladaly porzadnie.

Opublikowano

Ej, Maros, mieszkasz w Legnicy, powiesz mi gdzie tam mogę znaleźć buty w rozmiarach 48 i wyżej ?W galerii Piastów lub w Gwarnej ( tej NIE obok sądu ) jest taki sklep, ale sprzedają tam buty do ręcznej przede wszystkim. Wiesz gdzie mogę kupić jeszcze?

Opublikowano (edytowane)

Nie mam pojęcia (mam 43 ^^,) ale bym sprawdził następujące sklepy:

-Sportowy na zamkowej (obok GP)

-Sportowy na NMP (obok GP)

-Sportowy (ale większy wybór obuwia) na wrocławskiej (pomiędzy GP a skrzyżowaniem z witelona)

-Daichman (w ch ferio lub koło reala)

-Dechatlon

Wydaje mi się że największe prawdopodobieństwo znalezienia nr 48 to sportowy na wrocławskiej i dechatlon.

Ale zapytam jeszcze kumpla jak będzie na gg bo ma 47

Edytowane przez MaroS
Opublikowano

No dzięki, a banny gdybyś jeszcze mógł podać konkretniejsze namiary na tego dealera ?

Aha, Maros, dzięki, spróbuje te sklepy sprawdzić, jednak decathlon odpada, a w dajchmanie w moim rozmiarze ciężko coś fajnego trafić.

Czort, a wyobraź sobie jakiego bym Ci footjoba mógł walnąć, więc się przymknij i bądź dla mnie miły lepiej :)

Opublikowano

jarałem się na vans era ale im dłużej na nie patrze tym mniej podoba mi się ta gruba podeszwa. LPE są ładniejsze, tyle że nie moge znaleźć innego koloru jak czarny/biały :( znacie jakieś inne fajne buty w tym stylu? chodzi mi o takie niskie, trampkowate. czaki odpadają.