Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak czy siak, przesadziles

no kur.wa banny prosze Cie :/ boisko do kosza to nie wybieg na pokazie mody i liczy sie przede wszystkim WYGODA, a to jedne z wygodniejszych butow do kosza wlasnie i jak typ je po to kupil to wybor jak najbardziej prawidlowy. Na ulice bym ich nie ubral.

Opublikowano

Hehe, spokojnie, buty zostały zakupione żeby w nich grać. Może inaczej do ogólnego ruchu (czyt. kosz, bieganie itp.). Tak jak powiedział Lucek buty muszą być wygodne, a AJ`tki zapewniają najlepszą wygodę i komfort stopy, czy Wam się to podoba czy nie :thumbsup:

Opublikowano

tak czy siak, przesadziles

no kur.wa banny prosze Cie :/ boisko do kosza to nie wybieg na pokazie mody i liczy sie przede wszystkim WYGODA, a to jedne z wygodniejszych butow do kosza wlasnie i jak typ je po to kupil to wybor jak najbardziej prawidlowy. Na ulice bym ich nie ubral.

no ku.rwa Lucjano ( :) ) prosze Cie tez.

akurat w kosza sobie gram, jednakze w zyciu nie zalozylbym czegoś takiego (a jednak widywałem brzydsze modele:)

oczywiscie, boisko to nie wybieg mody, ale nie wiem jak butch, ale ja nie lubie zakladac czegos, przez co moglbym czuc sie niekomfortowo wiesniacko

Opublikowano

Widzialem takie bez lyzwy na bazarku ostatnio - po 12zl sprzedawali. Identyczne! :potter:

A tak serio to nawet spoko :thumbsup: Ile?

Gość Grzegosz
Opublikowano

Konwersy The Who, takie we flagę Wielkiej Brytanii - kaj to dostanę?

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak but na jesień bez białej ortopedycznej podeszwy, który jednocześnie mogę założyć jako 16-latek?

Polećcie coś.

Opublikowano

mierzyłem te vansy i prezentują się na żywo tragicznie, szczególnie ta gruba podeszwa...

i w końcu wziąłem te ^

jaki to model?

Opublikowano (edytowane)

śmiało i nie słuchaj darka

Mam te buty w wersji granatowej i są zayebiste

co kto lubi nie

Edytowane przez gekon
Opublikowano (edytowane)

co kto lubi nie

No właśnie nigdy nie miałem takich butów, a sprawdzić na żywo nie mam gdzie. Ale za stówę? Myślę, że warto.  Jeszcze się zastanowię.

Nie biorę. Nie ma w sklepie.

Edytowane przez iJames