gekon 1 787 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Na 1.5/4 No ale to prekurs tego stylu, inne najki to podróby, a i te vansy to klasyka z lat 60 (70?) dajom rade Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 biała podeszwa w tych Vansach jest tragiczna. je.bitna na 3/4 buta. Powiedział facet, pokazujący się w innym temacie tego działu w najkach z dużą, białą podeszwą. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Nie oczekuj od forumowiczów zbyt wiele. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 jak to jest z jakością butów od Heavy Duty? obecnie mam reeboki club legend II i po roku zaczynają pękać z boku , a w (pipi) o nie dbałem ;/ Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 biała podeszwa w tych Vansach jest tragiczna. je.bitna na 3/4 buta. Powiedział facet, pokazujący się w innym temacie tego działu w najkach z dużą, białą podeszwą. Jeśli wg. ciebie ta podeszwa jest duża to gratuluję wady wzroku lub mózgu. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 mam buty z CCC <fuck yeah> i żyję <fuck yeah 2>. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Może i nie jest, na zdjęciu się wydawała większa, ale one są skórzane c'nie. Tamte Vansy płócienne, więc musi być jakaś ochrona palców, bo sam materiał to za mało by było. Zresztą mogę to potwierdzić z autopsji. Parę lat temu kosiłem trawę w Vansach Era (podobny model) i cofając się wy(pipi)ałem na wystającym korzeniu, pociągnąłem za sobą kosiarkę i prawa noga mi wpadła pod nią. Ostrze (pipi)ało w podeszwę i skończyło się tylko na złamaniu dużego palca, jakby były takie jak twoje tobym palca nie miał. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Z reguły jak kupuję buty to nie po to, żeby ochronić nogi przed kosiarką, tylko żeby w nich chodzić po ulicy Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) To tylko przykład Einsteinie. Zresztą to były buty do deskorolki dawniej, więc musiały w pewnym stopniu chronić nogę. Dzisiaj są casualowe. Najprostszy przykład to nawet wejście w kałużę, twoje nie przemokną bo są skórzane, Vansy bo mają gumę wokół palców. Ale i tak jak kupujesz skórzane buty na lato by chodzić po mieście to gratuluje. W takich to można w zimie chodzić. Z niemałym powodzeniem zastąpią buty zimowe. Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Junkhead Cytuj
iJames 8 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 A właśnie, jakie buty na zimę polecacie? W czym będziecie chodzić? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 w tym bede łaził w zime, jak już spadnie śnieg ew. jesienią jak poleje sie woda po chodnikach. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) jak to jest z jakością butów od Heavy Duty? obecnie mam reeboki club legend II i po roku zaczynają pękać z boku , a w (pipi) o nie dbałem ;/ reboki to gowniane buty na sezon. Miałem kiedys, potem kupiłem inne, moj brat ytez zawsze w rebokach chodził i wszystkie starczały na sezon;/ 200 zeta w plecy. A HD to swietna firma i ich buty skorzane, nabyte za 199 mam już 3eci rok i po przetarciu szmatką dalej są jak nowe, tylko sznurówki musiałem wymienić Figlarz, zwroc tez uwage na to, że Twoje capri są curewsko brzydkie, a vansy to piekne buciki i ta ich duża podeszwa w tym przypadku to plus, bo to firmowy patent i znak rozpoznawczy A właśnie, jakie buty na zimę polecacie? W czym będziecie chodzić? Glany:) Albo jakoś coś takiego podobnego. Wiem na pewno, że bedzie to co coś z HD Edytowane 16 sierpnia 2010 przez gekon Cytuj
Qra 160 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 No ale to prekurs tego stylu, inne najki to podróby, a i te vansy to klasyka z lat 60 (70?) mysle ze to raczej keds byly pierwsze a na zime timberlandy 6 inch, ale w jakism ciemnym kolorze, bankowo nie zolte Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Figlarz, zwroc tez uwage na to, że Twoje capri są curewsko brzydkie, a vansy to piekne buciki i ta ich duża podeszwa w tym przypadku to plus, bo to firmowy patent i znak rozpoznawczy dobrze, że mamy inne gusta ale nie mam zamiaru się kłócić, że mi się moje Capri podobają, a Tobie nie itd. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 w tym bede łaził w zime, jak już spadnie śnieg ew. jesienią jak poleje sie woda po chodnikach. Polecam, mam takie same i świetnie się sprawują podczas zimy i na koncertach <ok> Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 To już jak założę na zimę trapery za 3 stówy to wiocha będzie? Teraz w glanach młodzież chodzi? A jak nie należę do subkultury noszącej glany? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 ale należysz do subkultury noszącej trapery za 3 stowy? litosci, glany to zayebiste buty, a ze względu na swoją niespotykaną trwałość i wygodę zostały szczegolnie upodobane przez brudasow Cytuj
Gość Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Za(pipi)iste. Szkoda, że prędzej u nas znajdę 15-letnią dziewicę, niż te buty :confused: Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 ale należysz do subkultury noszącej trapery za 3 stowy? litosci, glany to zayebiste buty, a ze względu na swoją niespotykaną trwałość i wygodę zostały szczegolnie upodobane przez brudasow Ale jakie ja spodnie do glanów miałbym założyć? Moro i wpuścić nogawki w buty ? Tyle niestety zimowe buty kosztują, ostatnie mrozy potwierdziły, że tylko skóra, żadne imitacje. Dobrze, że kupiłem porządne, bo by mi palce u stóp odpadły. Poza tym biorąc pod uwagę mój rozmiar to ciężko dostać buty w ogóle, a co dopiero takie jakie chcę. Zimowe będę miał robione na zamówienie, to pewnie 3 stówki pójdą . Czorcie, dużo jest 15-letnich dziewic, więc buty może znajdziesz Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 ale należysz do subkultury noszącej trapery za 3 stowy? litosci, glany to zayebiste buty, a ze względu na swoją niespotykaną trwałość i wygodę zostały szczegolnie upodobane przez brudasow Ale jakie ja spodnie do glanów miałbym założyć? Moro i wpuścić nogawki w buty ? Mom, do tego obowiązkowo w komplecie koszulka Kata oraz ramoneska i bedziesz ubrany stylowo na zime. A bardziej serio to widc, ze nie miałes stycznosci z tymi butami, glany pasują do każdych spodni, chyba, że chodzisz w dresach to już nie bardzo (aczkolwiek wielu skinow i kiboli chodzi w ten sposob) Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 ale należysz do subkultury noszącej trapery za 3 stowy? litosci, glany to zayebiste buty, a ze względu na swoją niespotykaną trwałość i wygodę zostały szczegolnie upodobane przez brudasow Ale jakie ja spodnie do glanów miałbym założyć? Moro i wpuścić nogawki w buty ? A bardziej serio to widc, ze nie miałes stycznosci z tymi butami, glany pasują do każdych spodni, chyba, że chodzisz w dresach to już nie bardzo (aczkolwiek wielu skinow i kiboli chodzi w ten sposob) lol, 100% true sam kupilem sobie 6 lat temu glany, w ktorych chodze tylko w zimie i po przetarciu szmatka wygladaja prawie jak nowe. To idealne buty na snieg, bo latwo sie przedzierac przez ten syf, sa wygodne, cieple, nie przemakaja i sa bardzo trwale. I swietnie pasuja do dzinsow, chociaz nie wyobrazam sobie chodzic w glanach o innej porze roku niz zima. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 I swietnie pasuja do dzinsow [*] glany ch.uj Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 ale należysz do subkultury noszącej trapery za 3 stowy? litosci, glany to zayebiste buty, a ze względu na swoją niespotykaną trwałość i wygodę zostały szczegolnie upodobane przez brudasow Ale jakie ja spodnie do glanów miałbym założyć? Moro i wpuścić nogawki w buty ? A bardziej serio to widc, ze nie miałes stycznosci z tymi butami, glany pasują do każdych spodni, chyba, że chodzisz w dresach to już nie bardzo (aczkolwiek wielu skinow i kiboli chodzi w ten sposob) lol, 100% true sam kupilem sobie 6 lat temu glany, w ktorych chodze tylko w zimie i po przetarciu szmatka wygladaja prawie jak nowe. To idealne buty na snieg, bo latwo sie przedzierac przez ten syf, sa wygodne, cieple, nie przemakaja i sa bardzo trwale. I swietnie pasuja do dzinsow, chociaz nie wyobrazam sobie chodzic w glanach o innej porze roku niz zima. Gekon i Lucek w 100% wyjaśnili dlaczego chce kupic takie buty a nie inne kiedyś miałem glanosławy ale rozleciały sie po 3 latach, rok temu przebiegałem zime w reebokach bo myslałem se, że jestem w mieście to nie na kur.wia snieg za bardzo jak na wiosce i sie myliłem no, to tyle Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 no właśnie, te to już są chamskie chlebaki powiem Ci że przyjąłbym takie najki, ale w kolorze czarno-szaro-białym, widziałem gdzieś taki model i nawet mi podeszły. generalnie one na stopie wygladaja mniej wiecej tak (chociaz teraz mam rozsznurowane akurat) - niestety na wezsze buty u mnie raczej nie ma opcji, bo tak jak pisalem wczesniej, mam za szeroka stope i np takie cos jak te pumy ponizej w ogole u mnie nie wchodzi w gre: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi