Dziewiątek 88 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 no w sumie nie są najgorsze kupiłem te niebieskie capri, które wcześniej wklejałem. Bez rewelacji ale narzekać też nie mogę bo prezentują się całkiem ok. Może później zrobię fote co by zainteresowani widzieli jak to wygląda na nodze a nie na ładnych fotach ze sklepu. Btw, materiałowe capri prezentują się o niebo lepiej od tych skórkowych. te co wklejał Figlarz to chyba najbrzydsze capri jakie zrobili... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 no właśnie, te to już są chamskie chlebaki powiem Ci że przyjąłbym takie najki, ale w kolorze czarno-szaro-białym, widziałem gdzieś taki model i nawet mi podeszły. generalnie one na stopie wygladaja mniej wiecej tak (chociaz teraz mam rozsznurowane akurat) - niestety na wezsze buty u mnie raczej nie ma opcji, bo tak jak pisalem wczesniej, mam za szeroka stope i np takie cos jak te pumy ponizej w ogole u mnie nie wchodzi w gre: te pumy to lekka żenuła Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 @Lucek: nie umiesz ładnie wiązać butów (wkładać sznurówek znaczy się). Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 te pumy to lekka żenuła no przeciez nie chodzi o te konkretne pumy, tylko o typ buta @Lucek: nie umiesz ładnie wiązać butów (wkładać sznurówek znaczy się). przeciez napisalem ze rozsznurowane byly jak fotke robilem :potter: Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Tyle niestety zimowe buty kosztują, ostatnie mrozy potwierdziły, że tylko skóra, żadne imitacje. Dobrze, że kupiłem porządne, bo by mi palce u stóp odpadły. Poza tym biorąc pod uwagę mój rozmiar to ciężko dostać buty w ogóle, a co dopiero takie jakie chcę. Zimowe będę miał robione na zamówienie, to pewnie 3 stówki pójdą . Jakby Ci odpadły palce, to byś nareszcie miał ludzki rozmiar stopy i mógłbyś przebierać w butach do woli. Dlatego na tegoroczną zimę polecam ci: :potter: Edytowane 21 sierpnia 2010 przez Figlarz Cytuj
iJames 8 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Ej, a zdradzi mi ktoś technikę chowania sznurówek? Cytuj
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Wiążesz buty "pod językiem". Przynajmniej ja używam takiej metody Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Wiążesz buty "pod językiem". Przynajmniej ja używam takiej metody Nie zawsze sie da w kazdych butach ale w vansiorach daje rade, zreszta nie wyobrazam sobie miec wyciagnietych sznurow w butach innych niz adidasy czy buty wyjsciowe. Edytowane 21 sierpnia 2010 przez 2razyjot Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 kumpel mi sie pochwalił, że kupił takie oto bucisze, co sądzą o nich znawcy dizajnu? Kumpel jest 'ziomalem' jak cos ;P Mi sie w porównaniu z jego poprzednimi Adikami tak sobie sie widzą Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 no ja je tez obczajalem ale podeszwa mi sie nie podoba Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 no wlasnie podeszwa psuje ogólny wygląd ;/ wydaje sie troche styropianowa XD Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Mam ten sam model tylko w innej kolorystyce Miałem brać właśnie ten co jest wyżej ale podeszwa zupełnie do tego nie pasowała, no i kumpel miał właśnie te to nie będę chodził w identycznych butach... Ogólnie polecam Edytowane 22 sierpnia 2010 przez wojnar Cytuj
Stranglerdave 6 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Lucek niedawno krytykowałeś "hejterów sandałów" że chodzą w takich butach http://static.supersklep.pl/media/products_78k/78105/b/img3861a.jpg w 35 stopniowe upały, a teraz jarasz się nike'ami czołgami?O___o Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Lucek niedawno krytykowałeś "hejterów sandałów" że chodzą w takich butach http://static.supersklep.pl/media/products_78k/78105/b/img3861a.jpg w 35 stopniowe upały, a teraz jarasz się nike'ami czołgami?O___o a kto powiedzial, ze chodze w nich w upaly? oO czy to, ze w lecie podczas upalu chodze glownie w sandalopodobnych butach znaczy, ze jak jest troche chlodniej to tez mam w nich chodzic? W zimie tez? Cytuj
Stranglerdave 6 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Tam tez nikt nie pisał, że kupuje je na upały. Nieważne. Tak czy tak, te nike są brzydkie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Tam tez nikt nie pisał, że kupuje je na upały. Nieważne. Tak czy tak, te nike są brzydkie. No to chyba raczej oczywiste, ze jak ktos hejtuje sandaly itp buty, uwaza je za "pedalskie" i niemeskie to raczej w nich nie chodzi, c'nie? Ciekawilo mnie po prostu w jakich butach podczas 30stopniowych upalow chodza tacy hejterzy ;] Tak czy tak, te nike są spoko. no, niekoniecznie w tej kolorystyce Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Nie są fajne, nawet na jesień. A i też jestem sandałowym hejterem. Cytuj
Stranglerdave 6 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Też nie lubie sandałów, dlatego w lecie chodzę np w vansach era, które są lekkie i przewiewne. A takie buty jak te zielone zakładam głównie na deskę. No ale z drugiej strony jak się nie wykonuje w nich zbyt intensywnego ruchu, to stopa się nie poci. E tam czołgowate są, już lepiej uderzać w ten model: Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Nie są fajne, nawet na jesień. A i też jestem sandałowym hejterem. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Jako, że promocja w sklepie vansa, to chyba wciągnę jakieś buty od nich, na celowniku mam 2 typy: Cytuj
iJames 8 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 W tym sklepie jest jeszcze zakładka "Vans Cllasic", jakby co. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Wiem, ale jedyny fajny but jaki mi się spodobał już wyprzedali, a w kapciach to w przedszkolu się nosi i ewentualnie w worku na buty jak się wraca z podstawówki. Edytowane 22 sierpnia 2010 przez Pan Pieczarka Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 hm, tak moim skromnym zdaniem to za chudy jestes na te buty Pieczarkens Cytuj
Stranglerdave 6 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Ile za te buty i gdzie? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) Jako, że promocja w sklepie vansa, to chyba wciągnę jakieś buty od nich, na celowniku mam 2 typy: Ale ch.jnia. Serio wejdź w zakładkę Classic Shoes. Znaczy te Rowleye to jeszcze ujdą, zjdęcie jest tak zrobione, że wydają się trochę chlebakowate. Ale niebieskie to już ch.jnia. Te kapcie to rozumiem, że o slip-ony Ci chodzi, ale nikt Ci nie każe ich kupować. Polecam model Old Skool. Edytowane 23 sierpnia 2010 przez Junkhead Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi