Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To nie pytanie do mnie, ja zimą cisnę najczęściej w nike'ach a jeżeli mocno dowali mróz i śnieg to wdziewam glany.

dsc02130d.jpg

coś takiego także mam na oku , oczywiście wszystko pod dżinsy.

Strasznie mnie wzięło na ten kolo miodowy :P

ewentualnie

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

podobne mialem, tylko ze CAT'a, jakis model MID, kolor zolty. Nie byly mega zaje'biste stylistycznie ale przynajmniej cieple.

Opublikowano

Mi tu nie chodzi o jakiś mega wypas i ostatni krzyk mody , po wybiegu dla modeli chodzić nie będę .

Buty mają być solidne , wygodne i pasować pod dżinsowe spodnie .całe wymogi :)

Biorę na 90% te trapery z postu wyżej ,no chyba że do soboty znajdę coś innego do soboty :blink::teehee:

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Mi tu nie chodzi o jakiś mega wypas i ostatni krzyk mody , po wybiegu dla modeli chodzić nie będę .

Buty mają być solidne , wygodne i pasować pod dżinsowe spodnie .całe wymogi :)

Biorę na 90% te trapery z postu wyżej ,no chyba że do soboty znajdę coś innego do soboty :blink::teehee:

W sensie najki Mandara? Nie zawiedziesz się :)

Opublikowano

1125_5.jpg

Chłopaki pomóżcie mi znaleźc te buty w mniejszym rozmiarze albo powiedzcie czy buty większe o rozmiar niż powinny, będą spoko w noszeniu?

Edytowane przez szaden

Opublikowano

To już zależy od buta, bo niektóre moga się odkształcać na czubkach i wygląda to jak u klałna. Te akurat mają wzmocnione czubki, więc chyba nie będzie tragedii. Ale i tak lepiej poszukać niż za duże kupować :confused:

A jakiego rozmiaru szukasz?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Najlepiej 43, ale mógłby być 44 czort. Kurde napaliłem się na te vansy a nigdzie nie mogę ich znaleźć:/

Edytowane przez szaden

Opublikowano

genialne! jakbym znalazł takie w wersji skórzanej to od razu biorę kredyt, żeby kupić

:wub:

Opublikowano

Jednak nie wezmę kredytu, bo skórzana wersja do mnie jakoś nie przemawia. Te pierwsze, które wrzuciłeś są świetne. Muszę znaleźć wolny fundusz na nie.

Opublikowano

butz.jpg

łykam na zimę - 149 w h&m

masz dostęp do nich w rozmiarze 42??

kupiłbyś mi? bo oczywiście na pomorzu same resztki syf i nic nie ma (gdansk)

Opublikowano

może w przyszłym tygodniu bede jechał do łodzi (u mnie w miescie nie ma hm), tam zawsze jest duży wybór, jak bede wiedzial na 100% to pośle Ci pmke

Opublikowano

ok - pod koniec tego tyg. pojade jeszcze raz do trojmiasta i poszukam ,moze beda. jak cos to podeslij info :)

Opublikowano

Karol, ale nie chodź do H&M w galerii bałtyckiej bo tam zawsze wytrzepane jest. Spróbuj w Alfa Centrum.

Opublikowano

hmm chodiz Ci o manhatan? znacyz się to co koło galerii jest z 200m ? Tam też byłem ostatnio, fakt, więcej butów mieli ,ale też nie było tych wysokich :-(

Opublikowano

hmm chodiz Ci o manhatan? znacyz się to co koło galerii jest z 200m ? Tam też byłem ostatnio, fakt, więcej butów mieli ,ale też nie było tych wysokich :-(

ku'rwa czy ja napisałem manhatan?

Opublikowano

butz.jpg

łykam na zimę - 149 w h&m

masz dostęp do nich w rozmiarze 42??

kupiłbyś mi? bo oczywiście na pomorzu same resztki syf i nic nie ma (gdansk)

owned

Bartek nei spinaj posladów, wydedukowałem z Twojej wypowidzi, ze byc moze chodzi wlasnie o ten sklep

elo

Opublikowano

Prawdziwa skóra czy jakieś ekologiczne badziewie?