Opublikowano 10 października 201014 l http://allegro.pl/zara-81-piekne-skorzane-meske-botki-44-i1268211895.html Zajembiste tylko nie wiem czy się zmieszczę. superanckie, szkoda, że nie ma mojego rozmiaru
Opublikowano 10 października 201014 l No ładne nawet Widziałem dziś na żywo te czarne najki z odblaskową łyżwą. Nie podobają mi się ani trochę.
Opublikowano 11 października 201014 l Panowie, brac tamte supry które podałem parę stron wcześniej czy poniższe vansy:
Opublikowano 11 października 201014 l Ja bym wziął supry chociaż sam mam vansy i są nie do zdarcia, tylko ostantnio sznurówki wymieniłem i je wyczyściłem.
Opublikowano 11 października 201014 l A ja kupiłem takie: 199pln Zapewne w Deichmannie kupiłeś? Sam chciałem w nie zainwestować, ale na nodze źle wyglądały. Dokładnie. Kupiłem sobie do nich kurtkę pod kolor, więc wyglądają całkiem znośnie, przy okazji są nietypowe i wyróżniają się w tłumie Mówisz to o butach kupionych w DEICHMANNIE ?
Opublikowano 11 października 201014 l Widzialem na miescie KSL Dos od spankego za 159 zeta..jak maja rozmiar to biore w ciemno
Opublikowano 11 października 201014 l Widzialem na miescie KSL Dos od spankego za 159 zeta..jak maja rozmiar to biore w ciemno zwykłe buty z bazarku nawet spoko
Opublikowano 11 października 201014 l Patrzac na ten temat to praktycznie kazdy but wyglada jak z bazarku/balcerka
Opublikowano 11 października 201014 l Jakie możecie mi polecić Najki (mid, albo high), klasyczne tzn. czarne z białą łyżwą, w granicach 200 zł?
Opublikowano 11 października 201014 l za 200 pln to zadne, za 300 - blazery, za 270 - janoskie Edytowane 11 października 201014 l przez superment
Opublikowano 11 października 201014 l Z tych dwóch janoski lepsze, jeszcze toki są nawet nawet, cos koło 300 chyba stoją.
Opublikowano 11 października 201014 l Mi się już wszelkie sportowe buty przejadły, a na myśl o kolorowych nike'ach z białą podeszwą i wielką wpiz.du "łyżwą" chcę puścić pawia. Nie mówiąc o takich chlebakach na deskę jak te czarne KSL... Co ja pierd.ole w takich chlebakach nie jeździ się od 15-stu lat.
Opublikowano 11 października 201014 l Mi się już wszelkie sportowe buty przejadły, a na myśl o kolorowych nike'ach z białą podeszwą i wielką wpiz.du "łyżwą" chcę puścić pawia. Nie mówiąc o takich chlebakach na deskę jak te czarne KSL... Co ja pierd.ole w takich chlebakach nie jeździ się od 15-stu lat. Ludzie co wy ku.rwa pier.dolicie...polecam najpierw obadac buta w ,,realu,, a nie oceniac po fotach..duzo laczkow w tym temacie dostalo metke ,,chlebakow,, (co jak mi sie wydaje okresla rozmiar - co jest (pipi) (pipi) prawda-polecam raz na jakis czas przymierzyc taki but zamiast najkow za kostke z wy(pipi)anym jezykiem przed spodnie ,fryzura na bok i (pipi) rurkami) chu.j ja tam nie wiem dla kogo wy sie ubieracie...ja sie ubieram dla siebie,dla wlasnej wygody..(pipi)i mnie to jak sie na mnie patrzy 15stu gimnazjalistow w najki dunkach(czy (pipi) wie jak sie zwa) kazdy wyglada tak samo i (pipi) jeszcze brakuue zby gadali w ten sam sposob.....(pipi).ac to..wysylajcie foty z pokaz jak sie nosisz do top model heeejeee i tak powiem (pipi)....na(pipi)a;lem sie i tyle
Opublikowano 12 października 201014 l Mi się już wszelkie sportowe buty przejadły, a na myśl o kolorowych nike'ach z białą podeszwą i wielką wpiz.du "łyżwą" chcę puścić pawia. Nie mówiąc o takich chlebakach na deskę jak te czarne KSL... Co ja pierd.ole w takich chlebakach nie jeździ się od 15-stu lat. Ludzie co wy ku.rwa pier.dolicie...polecam najpierw obadac buta w ,,realu,, a nie oceniac po fotach..duzo laczkow w tym temacie dostalo metke ,,chlebakow,, (co jak mi sie wydaje okresla rozmiar - co jest (pipi) (pipi) prawda-polecam raz na jakis czas przymierzyc taki but zamiast najkow za kostke z wy(pipi)anym jezykiem przed spodnie ,fryzura na bok i (pipi) rurkami) chu.j ja tam nie wiem dla kogo wy sie ubieracie...ja sie ubieram dla siebie,dla wlasnej wygody..(pipi)i mnie to jak sie na mnie patrzy 15stu gimnazjalistow w najki dunkach(czy (pipi) wie jak sie zwa) kazdy wyglada tak samo i (pipi) jeszcze brakuue zby gadali w ten sam sposob.....(pipi).ac to..wysylajcie foty z pokaz jak sie nosisz do top model heeejeee i tak powiem (pipi)....na(pipi)a;lem sie i tyle Jak się ubierasz dla siebie to nie wrzucaj tu zdjęć butów, które chcesz kupić bo i po ch.uj. Nie ubieram wysokich najków, pisałem o tym, że wszelkie sportowe buty poza sportem mi się przejadły.
Opublikowano 12 października 201014 l Rok temu chciałem kupić ale na forumie powiedzieli, że chu.jowe to nie brałem.. A tak na serio to polecam
Opublikowano 12 października 201014 l Mój przyjaciel ma i mówi, że zayebiste w chooy są na zime, więc czeka mnie kolejny wydatek .
Opublikowano 12 października 201014 l Bierz te KSL'e a nie słuchaj (pipi)enia. Dobre buciwo a i czarna podeszwa będzie praktyczna.
Opublikowano 13 października 201014 l Ja przymierzałem ostatnio Nike Mandara, są w choy twarde i takie jakieś plastikowe, a no i w realu brzydsze niż na foto, w ogóle to byłem w niedziele w galeriach dwa razy po trzy godziny i (pipi) nie kupiłem butów bo albo nie było rozmiaru albo były (pipi)owe.
Opublikowano 16 października 201014 l Ma ktoś takie, Nike Mandara? Może na zime sobie takie sprawie. ja mam, za(pipi)iste, przechodziłem całą poprzednią zimę (przypominam, -20 na słońcu, śnieg po pachy itd.) i nawet się nie zniszczyły.