Gość Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma. czym czyścić timberlandy, skoro wszystkie są z nubuka? :confused: poluj na nie-nubukowe albo kup czarne Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Timberlandy są brzydkie i drogie. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 zależy co masz na myśli pisząc "ładne". bardzo ładne buty zimowe są w river island, ale jeżeli chcesz takie wyzsze i ocieplane to szykuj 500zł Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma. czym czyścić timberlandy, skoro wszystkie są z nubuka? :confused: Ja używam pianki czyszczącej i impregnatu firmy Sizeer. Na ich stronie możesz kupić to, co wcześniej podałem. Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 (edytowane) Kupiłem i polecam KEEN TARGHEE II MID, wygląd jest kwestią gustu, ale na nodze wyglądają świetnie moim zdaniem. Na zimę jak znalazł. 500 stówek aut (albo 200 ) Edytowane 10 grudnia 2010 przez Gość Cytuj
wund3k 1 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Bez obrazy, ale buty, które kupiłeś są wstrętne i kojarzą mi się ze wspinaczką górską. Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 A jak mają wyglądać ładne buty zimowe? Na zdjęciu faktycznie wyglądają słabo, ale na "żywo" i po założeniu na nogę +10 do oceny. Z tego co wiem, to najlepiej schodzący model KEENa. W sumie najbardziej zależało mi na jakości, a nad wyglądem się nie rozwodzę i kłócił nie będę, bo to kwestia gustu. Fanom trekingu powinny spasować. Cytuj
wund3k 1 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 To jest według mnie przykład ładnych butów na zimę: Twoje pajgi na pewno są ciepłe, ale nie miałbym pojęcia jak się do nich ubrac bo nie pasowałyby do żadnego z moich ciuchów. Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Ej, Wund3k co to są za buty, znasz model i markę? Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 To jest według mnie przykład ładnych butów na zimę: Twoje pajgi na pewno są ciepłe, ale nie miałbym pojęcia jak się do nich ubrac bo nie pasowałyby do żadnego z moich ciuchów. Spoko, ale na śnieżną zimę, to ja bym się bał takie buty zakładać . Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Mam identyczne. Nie wiem jak te z fotki, ale moje nie maja ocieplenia. Nie da sie w nich zima chodzic Cytuj
wund3k 1 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Ej, Wund3k co to są za buty, znasz model i markę? Jakieś timberlandy, wpisywałem na chybił trafił w google i mi wyskoczyły. Nie wiem czy mają ocieplanie, chodziło mi o ogólnie o taki typ butów. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma. czym czyścić timberlandy, skoro wszystkie są z nubuka? :confused: Ja używam pianki czyszczącej i impregnatu firmy Sizeer. Na ich stronie możesz kupić to, co wcześniej podałem. I sól, którą teraz chodniki i ulice są posypywane również schodzi z butów przy użyciu tego preparatu? Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 do tego podobno najlepszy jest roztwór wody z octem, czy coś Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 (edytowane) Zwykła pasta do butow tez daje rade. Chyba, że to jakies buty zamszowe. Aleeee nieeeee, kto normalny ubieerałby takie buty na zime? Aaaa z nabuka? No to soryyy, nie pomyslałem Edytowane 10 grudnia 2010 przez gekon Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Sęk w tym, że kupiłem NOWE, oryginalne Timberlandy w bardzo okazyjnej cenie (ponad 100zł taniej, niż najtańsza aukcja z nimi na allegro) i żal mi ich sprzedawać, tymbardziej, że bardzo mi się podobają. Problemem jest te nieszczęsny nubuk. Boję się, że nie da się wyczyścić tego cholerstwa z soli itp. :confused: Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Są specjalne szczotki, gumki, pasty i spraye do nubuku. Popytaj w obuwniczych. Ze swej strony polecam zestaw: do czyszczenia na sucho szczotka (z jednej strony ma zwykle gumkę z drugiej taką delikatnie drapiącą szczoteczkę) + spray impregnujący, który odświeża kolor (o ile jest w kolorze butów, ale bezbarwny w sumie też im dobrze robi ) i zabezpiecza przed brudem i wilgocią Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Ludki szukam butów na zimę ala Kupiłbym TE ale są rozmiary dla karłów Cena do 250zł max. 1 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 to chyba dlatego że są damskie 1 1 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma. czym czyścić timberlandy, skoro wszystkie są z nubuka? :confused: Ja używam pianki czyszczącej i impregnatu firmy Sizeer. Na ich stronie możesz kupić to, co wcześniej podałem. I sól, którą teraz chodniki i ulice są posypywane również schodzi z butów przy użyciu tego preparatu? Tak. Najpierw używasz pianki czyszczącej, a chwile po opryskujesz obuwie impregnatem. Można też kupić z tej firmy szczoteczke do czyszczenia . Cytuj
M4c 23 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Ja moje nubukowe Busta-gripy najpierw czyszcze ta specjalna szczoteczka - wpierw gumowa stroną "zmazuje" brud a potem wykańczam tą włóknistą stroną. Na koniec szybko przelatuje bezbarwnym impregnatem i jest lajtowo. Ale ta gumka sie strasznie szybko zuzywa, zwlaszcza jak chce się idealnie do czysta wyczyścić. Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Mój piękny prezent świąteczny Dostałem wcześniej ze względu na fatalną pogodę. Ach cudowne. Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Ja pier.dolę, gdybym coś takiego dostał to bym miał całe święta popsute :confused: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi