NerkoWiktor 52 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Można gdzieś w Polsce znaleźć takie buty ? http://www.eukicks.com/gravis-dylan-mid-lx-raven-grey-and-black/gravisdylanlx5/ albo chociaż coś co wygląda jak te buty Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 W Zarze widzialem cos bardzo podobnego. Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 (edytowane) Właśnie to mnie wku.rwia, że Polska to taki zacofany kraj, że nawet ubrań nie można sobie kupić. Trzeba sprowadzać, nie wszystkie sklepy wysyłaja do Polski, Ku rwa jego je banego mać no ja pie rdole. Ps. Fajne buty. Edytowane 18 lutego 2011 przez TheKolumb 1 Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Właśnie to mnie wku.rwia, że Polska to taki zacofany kraj, że nawet ubrań nie można sobie kupić. Trzeba sprowadzać, nie wszystkie sklepy wysyłaja do Polski, Ku rwa jego je banego mać no ja pie rdole. Ps. Fajne buty. Allegro polecam. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Ale nie zawsze na allegro mają to, co Ci się podoba. Zważywszy na takie sytuacje założyłem temat związany z zamówieniami, ale jak do tej pory nie było dużego zainteresowania. Jak widać, nie tylko ja odczuwam rozgoryczenie z faktu, że Polska wciąż jest zakątkiem Europy. Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Na Allegro same najki mają. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 do czego pasowałyby biało granatowe buty? Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Trudno powiedzieć, daj dobre zdjecie. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Nie no na bank jakieś luźniejsze szorty szare dressy, baggy. No ale chyba nic poza tym. No ch.uj i tak się nie ubieram inaczej a nie kupię setny raz całych czarnych butów Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 i gdzie chcesz pomykac w takich najkach?? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 (edytowane) owszem. Na co dzień. Wiem, że to lekki obciach nosić buty do kosza na codzień, ale odkąd noszę wysokie buty nie mam problemów z kostkami które w głupi sposób mi się łamały i skręcały (np. na krawężniku). Jednocześnie muszę powiedzieć iż jestem ogólnie modowym ignorantem, bo ubieram się zawsze tak, żeby było wygodnie i mam w du.pie jakieś kardinganki czy smart style. Edytowane 18 lutego 2011 przez asfalt Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Skoro masz w (pipi)e ubrania to po co zadałeś pytanie z tymi butami. Kolejna zagadka została rozwiązana. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Bo chciałem wiedzieć do czego to można spójnie przypasować, żeby nie wyglądać jak stoproklaun. W sensie biały i czarny pasujo do wszystkiego ale granat? Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 (edytowane) Te buty beda idealnie pasowac do koszykarskich szortow, koszykarskiej koszulki i boiska do kosza. I do niczego innego wiec wiecej juz nie pytaj. Edytowane 19 lutego 2011 przez Yaxa Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 owszem. Na co dzień. Wiem, że to lekki obciach nosić buty do kosza na codzień, ale odkąd noszę wysokie buty nie mam problemów z kostkami które w głupi sposób mi się łamały i skręcały (np. na krawężniku). Jednocześnie muszę powiedzieć iż jestem ogólnie modowym ignorantem, bo ubieram się zawsze tak, żeby było wygodnie i mam w du.pie jakieś kardinganki czy smart style. Bo chciałem wiedzieć do czego to można spójnie przypasować, żeby nie wyglądać jak stoproklaun. W sensie biały i czarny pasujo do wszystkiego ale granat? Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 A w ogóle, jakie buty teraz nosicie? A na lato? Bo szukam inspiracji. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 eee najczesciej biale skorzane trampki / polbuty czarne eleganckie / czarne wysokie bootsy Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 hm takie bootsy mniej-wiecej ,bardziej mniej, bo moje troche bardziej w elegancje topman/nanny state no i takie buciki z hm pzoa tym jakies trampki / plimsole z topmana itd. + desert bootsy na lato raczje bez zmian, tyle, ze napewno jakies zgrabne boardshoes i MOKASYNY Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 (edytowane) Poki jest (pipi)owa pogoda to cos takiego z hmu, z tym ze w kolorze jasny krem. A jak sie troche ociepli to wracam do do tych laczkow z muji Edytowane 19 lutego 2011 przez Yaxa Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 (edytowane) Przeliteruje ci B-A-N-N-Y bo oprócz wyglądu żula masz też jego problem z czytaniem tekstu. Nie ubieram się modnie tzn daleko mi do beckhama czy innych pitów których namiętnie LOOKI tutaj wklejasz. Zaopatruje się w ciuchy praktycznie przestarzałe. Oparte na logotypie marki z lat 90. Mało tego nie ma CH.Ója we wsi żebym założył coś co jest niewygodne, niepraktyczne. No i nie szukam inspiracji u Dolce Gabbany czy Armaniego. Chcę po prostu wiedzieć czy kórwa granat się z czymś gryzie tak jak np połączenie różu czy pomarańczowego koloru (nie nie noszę różowych rzeczy). Mimo waszych usilnych uwag i tak kupie WYSOKIE buty i nie będę CODZIENNIE (przynajmniej do wakacji) grał w kosza, bo po prostu jest to bardziej zdrowe dla moich kostek. Poza tym biały będzie kontrastował z moją skórą Edytowane 19 lutego 2011 przez asfalt 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi