Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie to mnie wku.rwia, że Polska to taki zacofany kraj, że nawet ubrań nie można sobie kupić. Trzeba sprowadzać, nie wszystkie sklepy wysyłaja do Polski, Ku rwa jego je banego mać no ja pie rdole.

Ps. Fajne buty.

Edytowane przez TheKolumb
  • Plusik 1
Opublikowano

Ale nie zawsze na allegro mają to, co Ci się podoba. Zważywszy na takie sytuacje założyłem temat związany z zamówieniami, ale jak do tej pory nie było dużego zainteresowania. Jak widać, nie tylko ja odczuwam rozgoryczenie z faktu, że Polska wciąż jest zakątkiem Europy.

Opublikowano

img_4cb6b33b303df_60526.jpg

Nie no na bank jakieś luźniejsze szorty szare dressy, baggy. No ale chyba nic poza tym.

No ch.uj i tak się nie ubieram inaczej a nie kupię setny raz całych czarnych butów :P

Opublikowano (edytowane)

owszem. Na co dzień. Wiem, że to lekki obciach nosić buty do kosza na codzień, ale odkąd noszę wysokie buty nie mam problemów z kostkami które w głupi sposób mi się łamały i skręcały (np. na krawężniku).

Jednocześnie muszę powiedzieć iż jestem ogólnie modowym ignorantem, bo ubieram się zawsze tak, żeby było wygodnie i mam w du.pie jakieś kardinganki czy smart style.

Edytowane przez asfalt
Opublikowano (edytowane)

Te buty beda idealnie pasowac do koszykarskich szortow, koszykarskiej koszulki i boiska do kosza. I do niczego innego wiec wiecej juz nie pytaj.

Edytowane przez Yaxa
Opublikowano

owszem. Na co dzień. Wiem, że to lekki obciach nosić buty do kosza na codzień, ale odkąd noszę wysokie buty nie mam problemów z kostkami które w głupi sposób mi się łamały i skręcały (np. na krawężniku).

Jednocześnie muszę powiedzieć iż jestem ogólnie modowym ignorantem, bo ubieram się zawsze tak, żeby było wygodnie i mam w du.pie jakieś kardinganki czy smart style.

Bo chciałem wiedzieć do czego to można spójnie przypasować, żeby nie wyglądać jak stoproklaun.

W sensie biały i czarny pasujo do wszystkiego ale granat?

:thumbsup:

Opublikowano

h-and-m-collection-for-men.jpg

hm

takie bootsy

77P19XWHT_normal.jpg

mniej-wiecej ,bardziej mniej, bo moje troche bardziej w elegancje

topman/nanny state

hm-mens-2008-fw-3.jpg

no i takie buciki z hm

pzoa tym jakies trampki / plimsole z topmana itd.

+ desert bootsy

na lato raczje bez zmian, tyle, ze napewno jakies zgrabne boardshoes i MOKASYNY

Opublikowano (edytowane)

Poki jest (pipi)owa pogoda to cos takiego z hmu, z tym ze w kolorze jasny krem.

528c530940eaaea8gen.jpg

A jak sie troche ociepli to wracam do do tych laczkow z muji

tumblr_l473kbsrIL1qa2j8co1_400.jpg

Edytowane przez Yaxa
Opublikowano (edytowane)

Przeliteruje ci B-A-N-N-Y bo oprócz wyglądu żula masz też jego problem z czytaniem tekstu.

Nie ubieram się modnie tzn daleko mi do beckhama czy innych pitów których namiętnie LOOKI tutaj wklejasz. Zaopatruje się w ciuchy praktycznie przestarzałe. Oparte na logotypie marki z lat 90. Mało tego nie ma CH.Ója we wsi żebym założył coś co jest niewygodne, niepraktyczne. No i nie szukam inspiracji u Dolce Gabbany czy Armaniego.

Chcę po prostu wiedzieć czy kórwa granat się z czymś gryzie tak jak np połączenie różu czy pomarańczowego koloru (nie nie noszę różowych rzeczy).

Mimo waszych usilnych uwag i tak kupie WYSOKIE buty i nie będę CODZIENNIE (przynajmniej do wakacji) grał w kosza, bo po prostu jest to bardziej zdrowe dla moich kostek.

Poza tym biały będzie kontrastował z moją skórą :rolleyes:

Edytowane przez asfalt
  • Plusik 1
  • Minusik 1