Opublikowano 30 kwietnia 201113 l trafilem dzisiaj na wyprzedaz umierajacego sklepu i mam renzo mid za 80zł :potter:
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l wiem, maja kilka minusow -nie sa brudne -nie sa biale -nie sa trampkami -nie pasuja do emo fita ale poza tym 80zl to dobra cena :potter:
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l a mozna gdzies w polandii kupic red wingsy poza allegro? tam jest tylko jedna para, w dodatku brzydkie
Opublikowano 10 maja 201113 l Oba jakieś niespecjalne (jak na domniemaną cenę) ale Lacoste lepsze, przynajmniej nie wyglądają jak byś je dziewczynie podwędził.
Opublikowano 13 maja 201113 l http://buty-boyar.pl/katalog/converse/121705whiteblack/viewer.html ładne ,zastanawiam sie czy wydac 250zl
Opublikowano 16 maja 201113 l Wciągaj bo buty zacne Dzisiaj kupiłem klasyczne niskie chucki i jestem zadowolony, świetne, wygodne obuwie. Zastanawiam się, czy nie sprawić sobie na lato takich vansów: Co sądzi forumek? Edytowane 16 maja 201113 l przez szaden
Opublikowano 16 maja 201113 l całkiem fajne, ale nie lubię tych wynalazków bez sznurówek, wolę klasyczny rodzaj ze sznurówkami ;p