maciucha 11 600 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 I właśnie ty prezentujesz taki "styl życia". Widziałeś w ogóle jak się ubieram? Czy wywnioskowałeś po butach? Nie twierdzę, że zespoły które wymieniłeś są szatanami, tylko mogłem pomyśleć stereotypowo - długie włosy=szatan. Właśnie jak ty. Chodzę w takich butach, gdyż są za(pipi)iście wygodne i chu.j Ci do tego. I skończ te prywatne wycieczki. Nie tylko ja widziałem, twoje zdjęcia krążyły po przeróżnych portalach internetowych dzięki paru innym forumowiczom . Jak chu.j mi do tego to nie wklejaj tych zdjęc na publiczne forum, tylko spytaj kumpli z kółka wzjajemnej adoracji i będziesz usatysfakcjonowany . Myślenie długie włosy=szatan nie jest stereotypowe, jest irracjonalne. Nie wiem czy pamiętasz jeszcze lekcje religii z podstawówki, ale ten gostek Jezus też łysy nie był. Chyba, że jesteś z jakieś sekty znającej tajemnice wszechświata. Wtedy nie wnikam. Z prywatnymi wycieczkami to sam się lepiej powstrzymaj, bo to nie ja zacząłem pisac o egzaminach gimnazjalnych, długich włosach i czarnych szmatach. No ale widzę, że butthurt jest spory . Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Myślenie długie włosy=szatan nie jest stereotypowe, jest irracjonalne. Zgadza sie, przeciez wiadomo ze dlugie wlosy = hippie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Dobra kto slucha led zepelin i pink floyd. GTFO hippie. Ogolnie od jakiegos czasu przedkladam Adidasy nad Nike, ale te Roziego lyzwy nawet spoko. sam czeje sie na http://allegro.pl/adidas-originals-80-star-wars-high-44-28cm-i1668044260.html star wars Z tymi star warsowym butami to jest tak, że gdybym miał kupę hajsu kupiłbym wszystkie modele, ale 90% z nich za chu.ja bym nie założył, bo są trochę jarmarczne. Stały by sobie gdzieś na półeczce obok tego cudeńka : e: oczywiście nie mam tego falcona, ale jak będę bogaty to kupię Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Trzecie, brązowe z drugiego od końca i ostatnie za(pipi)iste. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Druga fota. Białe. Co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 widze, ze jakbym wrzucil tu moje retro air vengeance kolorowe najki to niektorzy by dostali palpitacji serca, BO GIMBERNIA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) moje retro air vengeance kolorowe najki <szuka w googlach> Lucek, przyjacielu, za(pipi)iste retro biegówki <pjona> A na powaznie, to beka z przeintelektualizowanych kolesi którzy przypieprzają się do tego czy ktoś nosi kicksy z łyzwą, czy z pasami czy lakierki. To byłoby nudne jakby kazdy miał taki sam styl, nie? Hejters gona hejt, ja jaram się kicksami i dumnie przemierzam ulice w moich Delta Force'ach, o takich: Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Konar. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 te biale to na 80 % prada nie mam do konca pewnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Musiałem w końcu wymienić moje pumy a że podeszły mi ostatnio bardzo buty za kostkę i na lato to jedynie preferuje białe buty wybrałem(tylko szkoda że nie było całych białych): Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) No na lato to tak nie bardzo. A, zapomniałem, że w tym roku nie mamy lata Edytowane 3 Lipca 2011 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) Jak się nazywały te Lacosty do kostki, wykonane z zamszu (chyba)? Coś jak te na tym zdjęciu Edytowane 8 Lipca 2011 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Chukka/Desert shoes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Jak takie obuwie z zamszu spisuje się jesienią? Nigdy nie miałem zamszowych butów i nie bardzo wiem czy przemakają... http://e-timberland.pl/mezczyzni-buty-buty-casual,plec,MM,B,BC/timberland-ek-suede-desert-boot,68160.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Nie spisuje się, przemaka, do tego po kontakcie z wodą twardnieje i ciemnieje. Jak chcesz nosić jesienią buty zamszowe, to uderzaj w ciemniejsze barwy, beż zostaw sobie na lato - szybko się brudzi i naprawdę ciężko czyści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 No no, zacna cena za te Timbery, ale jak na jesień to za jasne. No chyba, że się za to na poważnie weźmiesz i zakupisz zestawy do czyszczenia i impregnaty i będzie Ci się chciało po każdy wyjściu je czyścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Faktycznie . Uderze w ciemniejsze odcienie, bo z beżem to rzeczywiście za dużo roboty jesienią . Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 (edytowane) Zawsze jeszcze możesz, po kilku latach użytkowania takich butów, gdy już będą miały kilka zabrudzeń nie do usunięcia, kupić barwnik do zamszu, np granatowy albo czarny i sobie je przemalować. Efekt niezły i nie taki trudny do uzyskania Ten kolor nie jest zły, ale musisz uważać w jaką pogodę je ubierasz i gdzie w nich idziesz Edytowane 10 Lipca 2011 przez Cethu Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Mam buty skórzano gumowe. Tzw adidasy najka. Problem w tym, że je.bane są głośne wchÓj. Jak idę to chrzęszczą i chrzęszczą. Jest jakiś preparat który pozwoliłby mi się z tym uporać? Nie mogę być ninja w tych butach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Proponuję wyrzucić je do śmietnika... A tak serio to mam coś podobnego z chuckami, od kiedy je rozchodziłem to też mi tak dziwnie strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja jestem skromnym człowiekiem,więc od lat chodzę w Mcarthurach Podobają mi się i cena dobra,teraz kupiłem sobie takie: http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-buty-sportowe-mcarthur-7112-r-41-mc1-b-i1669308070.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Panowie, dobry internetowy sklep z dużą ofertą, gdzie zamiast numeru buta mogę podać rozmiar wkładki w cm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja jestem skromnym człowiekiem,więc od lat chodzę w Mcarthurach Podobają mi się i cena dobra,teraz kupiłem sobie takie: http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-buty-sportowe-mcarthur-7112-r-41-mc1-b-i1669308070.html#gallery 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie każdy musi chodzić w butach od Gucci, czy Armaniego. Jeżeli są dla niego wygodne i dobrze się w nich czuje, to nie wiem OCB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ostatni model wytrzymał 3 lata,są z wyglądu neutralne i mi się podobają,także rozwiń swoja myśl kura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi