Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

I właśnie ty prezentujesz taki "styl życia". Widziałeś w ogóle jak się ubieram? Czy wywnioskowałeś po butach? Nie twierdzę, że zespoły które wymieniłeś są szatanami, tylko mogłem pomyśleć stereotypowo - długie włosy=szatan. Właśnie jak ty. Chodzę w takich butach, gdyż są za(pipi)iście wygodne i chu.j Ci do tego. I skończ te prywatne wycieczki.

Nie tylko ja widziałem, twoje zdjęcia krążyły po przeróżnych portalach internetowych dzięki paru innym forumowiczom :whistling: .

Jak chu.j mi do tego to nie wklejaj tych zdjęc na publiczne forum, tylko spytaj kumpli z kółka wzjajemnej adoracji i będziesz usatysfakcjonowany :thumbsup: . Myślenie długie włosy=szatan nie jest stereotypowe, jest irracjonalne. Nie wiem czy pamiętasz jeszcze lekcje religii z podstawówki, ale ten gostek Jezus też łysy nie był. Chyba, że jesteś z jakieś sekty znającej tajemnice wszechświata. Wtedy nie wnikam.

Z prywatnymi wycieczkami to sam się lepiej powstrzymaj, bo to nie ja zacząłem pisac o egzaminach gimnazjalnych, długich włosach i czarnych szmatach. No ale widzę, że butthurt jest spory ;).

Dobra kto slucha led zepelin i pink floyd. GTFO hippie.

Ogolnie od jakiegos czasu przedkladam Adidasy nad Nike, ale te Roziego lyzwy nawet spoko.

sam czeje sie na http://allegro.pl/adidas-originals-80-star-wars-high-44-28cm-i1668044260.html

star wars :wub:

Z tymi star warsowym butami to jest tak, że gdybym miał kupę hajsu kupiłbym wszystkie modele, ale 90% z nich za chu.ja bym nie założył, bo są trochę jarmarczne. Stały by sobie gdzieś na półeczce obok tego cudeńka :

lego-star-wars-millennium-falcon-16.jpg

e: oczywiście nie mam tego falcona, ale jak będę bogaty to kupię

Edytowane przez Gość
moje retro air vengeance kolorowe najki

<szuka w googlach> Lucek, przyjacielu, za(pipi)iste retro biegówki <pjona> A na powaznie, to beka z przeintelektualizowanych kolesi którzy przypieprzają się do tego czy ktoś nosi kicksy z łyzwą, czy z pasami czy lakierki. To byłoby nudne jakby kazdy miał taki sam styl, nie? Hejters gona hejt, ja jaram się kicksami i dumnie przemierzam ulice w moich Delta Force'ach, o takich:

144a4706e1d91ad6b3a2f0634780a5e7.jpg

Edytowane przez Konar.
  • Plusik 3
  • Minusik 1

Zawsze jeszcze możesz, po kilku latach użytkowania takich butów, gdy już będą miały kilka zabrudzeń nie do usunięcia, kupić barwnik do zamszu, np granatowy albo czarny i sobie je przemalować. Efekt niezły i nie taki trudny do uzyskania :D

Ten kolor nie jest zły, ale musisz uważać w jaką pogodę je ubierasz i gdzie w nich idziesz :D

Edytowane przez Cethu