Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

river island ma za(pipi)i.ste buty np

http://www.riverisla...op-boots-255417

podgladam ich obuwie juz z 2 lata ale nie ma tego jak kurde kupic (wysylka uk only).

a moze jednak macie jakis patent jak cos z tamtad sciagnac albo moze ktos siedzi w UK lub sie wybiera to moglby przywlec do polandii tego troche :D

River Island jest na ASOS.com a od nich masz darmową wysyłkę.

Edytowane przez Cethu

Opublikowano
nike-male-6-0-air-zoom-oncore-suede-upper-in-black.jpg
Opublikowano

Lubię Najki, ale te są na maksa słabe. Wyglądają jak stary, znoszony but.

Opublikowano

tez uwielbiam najki, ale Rozi ma racje :(

Opublikowano

Jak dla mnie bomba. Bierz je.

Opublikowano

Tak,mam 13 lat jak ty i chodzę w butach po tacie.Co za ludzie,większośc chodzi w butach dla downów a rzuca się do butów,mających swoje korzenie w halówkach.

Opublikowano

Aaaa. Jak chcesz je kupić do grania w piłkę na podwórku, to spoko. Ja myślałem, że ty masz odwagę w nich wyjść na miasto.

Opublikowano

litwin doszyj sobie na boku znaczek lacoste albo cos takiego i zaraz poleca + za nowe buty ;)

Opublikowano

czyli takie np nie sa fajne ? :

buty,lifestyle,lacoste-protect-jn-spm,17134180-small.jpg

bo moim zdaniem nadaja sie tylko do pieca :P ale marka :D

Opublikowano

slabe w ch*j ale zalezy od stylu jaki nosisz ;p

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No do tego czegoś wyżej to chyba tylko kresz pasuje.

Opublikowano

czyli takie np nie sa fajne ? :

buty,lifestyle,lacoste-protect-jn-spm,17134180-small.jpg

bo moim zdaniem nadaja sie tylko do pieca :P ale marka :D

Są fatalne.

Opublikowano

Te polecane przez Szadena całkiem w pytkę.

A te lakosty beznadzieje. Znaczek nie ratuje tego (pipi)owego buta :D

Opublikowano

Mam same na sznurówki,tylko że je sznuruje na odpowiednia długość na stałe,by szybko na nogę wchodziły,więc rzepy byłyby przejawem luksusu u mnie.Nie nosze ich do gry w piłkę,od tego mam "rasowe"halówki,w tych "odważnie"bym paradował po mieście ale mam swoje mcarthury na razie.W sumie to moja wina,już jakiś czas temu straciłem zainteresowanie waszymi opiniami na temat butów,które mi się podobają,ale zapomniałem o tym napisać,ten link podałem głównie dla Stony,jako odpowiedź na jego post.