Gość yaczes Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Google mowi, ze to buty do biegania. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 te buty jak wygladaja takie buty z targowiska z przed 10 lat. takie w ktorych diody migaly jak sie chodzilo Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 No nie wiem, czy nadawałyby się do kosza... Pograć rekreacyjnie na pewno w nich można, ale do ostrego siekania nie byłyby dobre. Airmaxy nie są sportowymi butami yaczes, one są właśnie do chodzenia na co dzień, a że wyglądają jak obuwie do biegania? Taki był pewnie zamysł projektanta. Hmm, musialbym sprawdzic - zawsze bylem przekonany, ze wlasnie biega sie w nich bardzo wygodnie. Nie wiem, nie mialem jeszcze nigdy AM. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Widzialem kiedys takie buty, tyle, ze nie Najki, a z jakiejś innej firmy za cos okolo 70zl - sa imo okropne. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Lucjan, podobają Ci się moje butki a teraz zarzucasz jakimiś najkami? nie rosumie nie rosumie No chyba że to buty do biegania.. choć nawet biegać w takich to wstyd Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 mam ermaksy i sobie chwale. co prawda nie ten model, bo jedynki i zupelnie inna kolorystyka ale sa klawe. wiadomo ze nie pasuja do wszystkiego i nie zaloze ich np do plaszczyka na jesien, ale i tak sa ok Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Lucjan, podobają Ci się moje butki a teraz zarzucasz jakimiś najkami? nie rosumie nie rosumie Podobaja mi sie, co nie znaczy, ze kupilbym takie Ecco i w nich chodzil - po prostu nie pasuja do stylu jaki lubie, mimo tego, ze sa ladne. A AMy wg mnie sa tak brzydkie, ze az urocze - cos jak karzelki Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Lucek no właśnie ja mam zamiar doj.ebać czarne air maxy 90, ale też mi szkoda 400 złotych na but. Ich cena to jest przegięcie. A co do gry w kosza spiszą się bo czemu by nie? Nie będą może jakoś bardzo wygodne. W butach do kosza najważniejsze jest to, żeby mieć stopę jak najbliżej betonu i to może tylko przeszkadzać. Zresztą zawodnicy w NBA już powoli odchodzą od gry w wysokich butach. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Te pierwsze są chuyowe, bo wyglądają jak buty do gry w nogę A to wszystko jasne,po prostu kojarzą się ze sportem i dlatego są (pipi)owe Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 @Bartek - za małe białe podeszwy Masz coś większego? Tylko na zdjeciu w realu są normalne : ) @Szaden masa osób chodzi w airmaxach tylko nie chodzisz pewnie na gig hc albo nie trzymasz sie z tancerzami ; / Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 To moze jeszcze ciekawostka: Soul ma 2 pary airmaxow :F Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Dzis zakupilem...po MOCNEJ przecenie..brak mi slow...doj.ebane buty,ciesze sie jak dziecko Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Fajne, ale...czy one są fabrycznie malowane brudem, żeby sprawiały wrażenie używanych..? Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) No z tym brudem to rzeczywiście troche śmieszna sprawa, ale butki naprawde zacne. Ile dałeś? Edytowane 9 sierpnia 2011 przez maciucha Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Tak..sa fabrycznie brudne(podeszwa) reszta to skora i daje taki efekt ;] 180 zl Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Najnowszy zakup bedzie szal ^_^ 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 20 funtów + jakieś cło Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) BieŃ - kupiłeś używane buty za 180zł i się cieszysz jak dziecko... ? Ukjo - naprawdę zaje.biste, propsy <ok> Edytowane 9 sierpnia 2011 przez Figlarz 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) Ukyo fajne, szkoda że mnie właśnie czerwone buty się już przejadły, co do moich nowych najaczy które zjechaliście na poprzedniej stronie to w ramach odkupienia win powiem mam że też mam airmaxy, takie: edit: co prawda ich zakup był bolesny dla portfela, ale nie żałuję ani złotówki. Trzymają się już drugi rok co dla mnie jest nowością bo wcześniej buty nie wytrzymywały więcej niż jeden sezon. W przyszłym roku zakupię na bank kolejną parę Edytowane 9 sierpnia 2011 przez Ofsajd 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 o.O Wyglądają jak buty do kładzenia papy. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 bo one są do kładzenia papy. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Ukyo fajne, szkoda że mnie właśnie czerwone buty się już przejadły, co do moich nowych najaczy które zjechaliście na poprzedniej stronie to w ramach odkupienia win powiem mam że też mam airmaxy, takie: edit: co prawda ich zakup był bolesny dla portfela, ale nie żałuję ani złotówki. Trzymają się już drugi rok co dla mnie jest nowością bo wcześniej buty nie wytrzymywały więcej niż jeden sezon. W przyszłym roku zakupię na bank kolejną parę No właśnie już nie pierwsza osoba mówi mi, że air maxy to mega wytrzymałe buciwo. Mój kolega ma 4 letnie i w sumie poza brudem, nie widać, żeby w ogóle były używane. Będę musiał się poważnie zastanowić. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Tak samo Superstary nie az tak wygodne ale swoje LA Lakers Edition mam juz 4 lata i nic im nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi