Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do AM, to chętnie bym przygarnął parkę, w jakimś stonowanym CW, ale 4 stówki za buty nie dam, bo nie mam. Jednak buty dobre i nie ogarniam, jak ktoś może je porównywać do adidaso-halówek.

Jeśli chodzi o mnie, to mam teraz takie:

DYp0S.jpg

i takie:

cD7l0.jpg

Moje pierwsze i na stówę nie ostatnie vansy <3

+ pytanie - używal ktoś z was farby/renowatora do zamszu? Działa to? Bo mam jedne najeczki (na grubej, białej podeszwie) i po praniu w ogóle nie wyglądają (farba się sprała w juch), a sam but niezniszczony, nadałby się jeszcze do chodzenia.

te vansy za(pipi)ste, jaki to model?

Opublikowano

Bo temat to "szmaty" i chodzi prezencję jak dla mnie a nie o buty, na które nikt nie patrzy bo są do grania w piłkę. Mam do biegania c(pipi) wyglądające adidasy bo każde adidasy wyglądają c(pipi), ale to nie jest ich cel, prawda?

• Minusik 1
Opublikowano

puma-v6-10-ii-it-white-p_775.jpg

Do gry w gałę, stosunkowo tanie. Kupiłem.

blazej10 takie ma...mówił mi,że po graniu to stopy mu je.bią że to ch.uj ;)

To niech się myje.

Opublikowano

wszyscy wiemy, ze zarówno halówki (wyjątek, jeśli jesteś 15latkiem i fanem pilki nożnej) jak i dunki ( wyjatek jeśli jesteś gimbusem) są to buty raczej nieodpowiednie dla 20latka.. który dba o swój wygląd oczywiście.

Opublikowano

Aha, OK, czyli w piłkę nożną mam grać w mokasynach? A mając naście lat chodzić w waszych butach dla starych dziadków? Nie.

Gdzie dostanę AF1 w cenie do 3 stówek?

12494.216805.L.nike-air_force_1_mid__07_white_.JPG

Te dokładnie.

Opublikowano

Całkiem spoko, tylko mi się w nich nie podoba trampkopodobny toebox. Ale bierz.

Opublikowano

Te pierwsze to kwintesencja zaje.bistości, chętnie też bym wziął, ale jak raz to się u(pipi)i, albo zamoknie to już nie będzie dla nich ratunku chyba, co? Z czego one są wykonane, z zamszu?