Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

05d2d9a36ebe2e9amed.jpg

Ma ktoś takie? Chyba sobie na zimę je kupię.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

bylyby za(pipi)iste gdyby nie ten okrutny kolor podeszwy

Opublikowano

Nowe kolekcja Osirisów zimowych wyszła:

13012.227367.L.osiris-nyc_83_shr_brown_tan_sand.JPG

13020.227514.L.osiris-nyc_83_shr_tan_black_white.JPG

Cena trochę zaporowa (369 zł), ale te jasne bym łyknął.

Opublikowano

Zimowe.

Opublikowano
  W dniu 12.09.2011 o 06:43, banny napisał(a):

a futerko to po co?

Rozi przekształca się w foczkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

10122041.jpg

Adidas Vespa Lux - nowy nabytek :D

A w planach te oto taktyczne buciwo na zimę ;)

przod.jpg

Opublikowano
  W dniu 21.09.2011 o 11:04, qb3k napisał(a):

Jesteś cyganem?

Po którym bucie której nogi wnosisz?

Opublikowano

Jakie buty do grania na orliku w pilke mi polecicie? Do 100zl

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Jaki to Orlik: tartanowy, czy ze sztuczną trawką?

Opublikowano

Orlik ze sztuczna trawa. Dodam, ze buty beda uzywane tez do grania na hali.

Opublikowano

A, to w takim razie zwykłe halówki. Do 100 zł są w Deichmannie. Ale polecałbym dołożyć te 50 zł i dorwać coś z Nike, czy Pumy. Na wyprzedażach można znaleźć takie obniżki. Sam kupiłem za 140 właśnie Pumy. Przynajmniej masz gwarancję, że się nie rozlecą szybko.

Opublikowano
  W dniu 4.09.2011 o 14:36, Rozi napisał(a):

05d2d9a36ebe2e9amed.jpg

Ma ktoś takie? Chyba sobie na zimę je kupię.

Nie wierze, że K1X zrobiło takie brzydkie buty, fuuj :yucky:.

Ja jeszcze w nadchodzącej zimie pośmigam w mandarach.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

z poczatku też jakoś olałem sprawe, ale jak przymierzyłem, ianczje zupełnie wygladaja na nodze.

199 pln

Opublikowano

a ostrogi do nich masz? :P

Opublikowano
  W dniu 22.09.2011 o 18:13, Rozi napisał(a):

A, to w takim razie zwykłe halówki. Do 100 zł są w Deichmannie. Ale polecałbym dołożyć te 50 zł i dorwać coś z Nike, czy Pumy. Na wyprzedażach można znaleźć takie obniżki. Sam kupiłem za 140 właśnie Pumy. Przynajmniej masz gwarancję, że się nie rozlecą szybko.

hahahahahahahahahahaahhaha "nie rozlecą się szybko"

Faktycznie, wytrzymają więcej niż 2 mecze, bo aż może 3 lub nawet 4! Następnie zaczną się rozklejać w rozmaitych miejscach, szycia popękają i buty będą się nadawały do wyje.bania.

Rozumiem, że cena nie jest wyznacznikiem jakości, ale przedział cenowy 100zł to są buty na pół sezonu, więc szkoda kasy. Jeśli chcesz halówki to tylko Joma. Ja mam model Top Flex, mają rok i są jak nowe. Kolega kupił chyba 3 lata temu i do teraz żyją, całkiem dobrze się trzymają nawet. Cena nie jest zaporowa, bo na allegro można wyrwać za 150 złociszy, a jakość naprawdę zaje.bista. Nie baw się w podrzędne modele najków, pum i adidasów, bo one tylko ładnie wyglądają, a z wytrzymałością nie mają nic wspólnego.

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=joma+top+flex

Btw. na orliku w halówkach gra się źle. Z kolei w zimówkach (z małymi koreczkami), nadających się do orlików, gra się na hali także źle :D

Opublikowano

Oj przesadzasz figlarz chyba ;).

Mam halówki najkacze kupione 4 lata temu za bodajże 150zł i trzymają do dziś (język z lewego buta niedawno odleciał, ale to raczej drobnostka :P). Katowane w deszcz, słońce i co tam jeszcze, nic się z nimi nie dzieje (a co jakis czas je piore na dodatek żeby nie capiły).

Opublikowano

Jomy są dobre, ale kiedyś kupiłem http://allegro.pl/nike-10r-cara-ic-42-wyprzedaz-super-cena-fv-i1833056528.html i okazały się także bardzo wytrzymałe (jak widać mają wzmacniany przód). Zdążyła mi się zjechać podeszwa do zera od grania na hali i tartanie, a nic się nie rozkleiło. Kosztują mniej niż nie jeden nowy plastikowy model Nike, a są naprawdę solidne.