Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Twoja stara nosi buty z croppa.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 719,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Swoja droga szeni, w nich sie bardzo wygodnie chodzi nawet jak jest snieg - oczywiscie jak nikt nie musi przekopywac sie przez kilkumetrowe zaspy ;)

Wiadomo wiadomo, w AF1 popierdalalem juz w kazdych warunkach w sumie, te akurat maja te zalete ze sa troche wzmocnione (vide obrecze na dziurkach na sznurowki) + do tego opcjonalnie wersja Premium (grubsza skora) - na zime jak znalaz

Edytowane przez szeni

Opublikowano
era_2.jpg albo te 20091009040700cont.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Tak, ale po co Ci takie buty na zimę?

Opublikowano

Śniegu jeszcze nie mam... coś się znajdzie jeszcze ;)

Opublikowano

trącą kałem te vansy

Chuya, są zayebiste, ale na wiosnę lub lato, a nie na jesień. U mnie już pada deszcz, a dzisiaj nawala grad, więc nie wyobrażam sobie chodzenia w takich butkach.

Opublikowano

Jakaś strona z buciorami na zimę się znajdzie? Te H&My co banny wrzucał raczej średnio mi podchodzą.

Opublikowano

A co do Air Force, to chyba najbardziej wytrzymale buty jakie mialem. Popylam juz prawie 2 lata, przezyly zime i 3 budowy, a nawet sie nie podarly. No tylko podeszwa sie troche starla

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało to za 500 zł można sobie zaprojektować air maxy. Cena chyba nie jest wygórowana biorąc pod uwagę to, że w większości sklepów i tak stoją po 479

Opublikowano

Buty-chleby tak zwane ;)

Jakby kogos interesowalo to w futura parku w krakowie w nike sa calkiem fajne airmaxy 90 za 300zl. Niestety max rozmiar jaki maja to 11 :(

Opublikowano

Zdecydowanie lewe.

Opublikowano

I tą piżame, którą ma na nogach też kupiłeś?

Opublikowano

http://allegro.pl/ni...1869900903.html

Dobre beda na zime? cieple, wytrzymale?

moze cos innego ktos poleci tak do 250zl?

Rewelacyjne sa na zime, przynajmniej taka w miescie - nie testowalem ich podczas przedzierania sie przez kilumetrowe zaspy ;) Cieple, wygodne i, co bardzo dla mnie wazne, nie brudza sie bardzo - wystarczy je przetrzec i sa jak nowki.

Opublikowano

Tak.. Dobry but na zime. Rok temu bez problemu przedzierałem się przez "kilkumetrowe" zaspy i zachlapane ulice. Są ciepłe oraz wytrzymałe. Porządny i dobrze zrobione bucisze. No i dobrze wyglądają na nodze przy baggy :D.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

beznazwyuyc.jpg

Interesują mnie takie papcie. Ciekawi mnie tylko, czy w zimę się sprawdzą. Podeszwa wygląda na śliską i gleba może być murowana, co mnie niestety trochę martwi. Co Wy myślicie o takim bucie? Może jakieś alternatywy o podobnym fasonie?

Opublikowano

Poleci ktoś jakieś fajne zimowe buty? Tylko nie trapery ani glany... Obuwie narciarskie i do chodzenia w górach też odpada.

Opublikowano

Podbijam szadena, też czegoś takiego szukam.