Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Es mial fajne modele na zime, ale nie wiem czy teraz coś bedą mieli.

o kur'wa znalazłem najbrzydsze buty na swiecie

Vibram-FiveFingers-KSO-Men-Full.jpg

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

moja siostra ma takie! ponoć za(pipi)iście wygodne

Opublikowano

Moj szef tez sobie takie kupil. Mowil, ze wygodne, ale raz go w nich widzialem.

Opublikowano

Pierwszy raz kupilem 'adidasa' na zimę:

4.jpg

Campusy wytrzymały tylko 1,5 roku i nigdy więcej takich nie kupię więc w tym roku spróbowałem takich i są bardzo lekkie i ciepłe.

Miałem takie tylko trochę inny kolor:

18675.png

Nigdy takich już nie kupię.

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

Ok, chciałbym buty w takim stylu:

1.jpg?screen

Ktoś wie gdzie znajdę coś takiego?

Opublikowano

głupi żart ;)

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Nie rozumiem? Co w nim głupiego? To, że się nie podobają, czy, że są wszędzie, bo nie mogę nigdzie znaleźć w necie- tylko na allegro, ale były za małe.

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Chcesz chodzić w takich butach na zime? A po za tym to ostatni raz widziałem takie w cyrku jak byłem mały.

Opublikowano

Ktoś widział te niby ocieplane najki z dajszmana? Jakiś konkret czy porażka?

Opublikowano

Chcesz chodzić w takich butach na zime? A po za tym to ostatni raz widziałem takie w cyrku jak byłem mały.

Słownik też ostatnio widziałeś jak byłeś mały?

hue hue

Opublikowano

Słownik też ostatnio widziałeś jak byłeś mały?

hue hue

Nie.

hue hue

Opublikowano

Nie rozumiem? Co w nim głupiego? To, że się nie podobają, czy, że są wszędzie, bo nie mogę nigdzie znaleźć w necie- tylko na allegro, ale były za małe.

Zle zrozumiales, w poscie, ktory zedytowalem wczesniej byl moj glupi zart, ale sie ogarnalem i skasowalem go ;)

Opublikowano

Weź murzyńskie mandary z nubuku :D.

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem tych Nike Mandara (w wersji Black) lub model na 2011 - Manoa: http://allegro.pl/mo...1905742257.html

W sobotę mam zjazd i bym się rozglądnął gdzieś za tymi bucikami. Zna ktoś jakiś fajny sklep w centrum Krk z szerokim asortymentem?

W sizeer w galerii krakowskiej chocby sa. Ja w zeszlym roku kupowalem na allegro w sklepie kraksport, ale widze, ze w tym roku maja drozej - ja placilem 210.

Opublikowano

Przejdę się jutro i zobaczę jak sprawa wygląda, choćby po to, żeby obczaić jaki rozmiar najlepiej mi pasuje i potem ewentualnie zamówię na allegro.

Update: Byłem wczoraj w Bonarce i znalazłem Manoa w sizerze i firmówce Nike w tej samej cenie - 399zł. Oczywiście po przymierzałem sobie i znalazłem odpowiedni rozmiar więc już wiem co muszę zamówić (na allegro najtaniej wychodzi 273zł z wysyłką). Szkoda, że nie mieli już większych rozmiarów Mandara (tylko do 42, a mi do szczęścia potrzebne były 44,5). Oczywiście były białe z nubuku, ale to odpada. Zamawiam czarne Manoa, bo faktycznie mi się spodobały.

Edytowane przez winner

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pier.dolę, te Air Max'y... :o

Opublikowano

No bez kitu za(pipi)iste. Ja sam się ostatnio zaopatrzyłem w całe czarne tylko łyżwa, ten gumowy tył i to logo AIR MAX są białe (nawet nie wiecie jak takie ciężko znaleźć, wszystkie po miliardy kolorów dla ulicznych klaunów). Wygodne buty, ale jednak nie tak jak Nike Air Press z poduszką bardziej miękką i na całej długości buta.

Opublikowano

Z ciekawości - czy taki typ butów jak z teledysków LMFAO (przypominający kapcie w jakich chodziłem w podstawówce) ma jakąś nazwę?

Opublikowano

vans-brown-classic-slip-on.jpg

Takie? Slip-ony się zwą. Bardzo fajny bucik na lato, polecam.

Edytowane przez Rozi