Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kwestia tego co się komu podoba. Ja uznaję tylko AM1 i 90, ale tu też wszystko zależy jaki jest colorway, bo np takie:

nike-air-max-90-white-neo-turquoise.jpg

Nike-Air-Max-90-New-Colorway.jpg

zupełnie mi nie podchodzą, ale te wklejone wyżej, czy takie:

nike-air-max-90-black-white-1.jpg

02airmax1dx2.jpg

już są IMO bardzo spoko. W sumie zlikwidowałbym to przezroczyste okienko, ale cóż, nic nie jest idealne. Zresztą, jestem wyznawcą zasady, że nie to jest ładne, co jest ładne, a co się komu podoba i tyle. Jak komuś się nie podobają moje buty/spodnie/cokolwiek i ma z tym jakiś problem to już jest jego problem, nie mój :)

W ogóle na promocji w piątek, za około 140zł, będą też najprawdopodobniej takie AF1:

nike-air-force-1-low-black-gum-1.jpg

Nie jestem tylko pewien czy były z czarną czy białą podeszwą, ale nie robi mi to dużej różnicy, zastanawiam się.

Edytowane przez Lucek
Opublikowano

Zaraz przyjdą tutaj znawcy mody młodzieżowej i zjadą Cię, że gimbaza :sleep:

Porządni i dorośli ludzie noszą teraz takie:

biker-boots-774529.jpg

nie wiedziałeś?

Opublikowano

Jeśli tak, to ja chyba wolę być nieporządny i niedojrzały.

btw. Manoa'y świetnie się spisują. Póki co i tak nie ma jeszcze zimy, ale na lekkim mrozie (do -5st.) są megawygodne i cieplutkie. Dałem za nie 270zł i wcale nie żałuję, polecam wszystkim ceniącym sobie jakość i stonowany, nowoczesny wygląd.

Opublikowano

Zaraz przyjdą tutaj znawcy mody młodzieżowej i zjadą Cię, że gimbaza :sleep:

Porządni i dorośli ludzie noszą teraz takie:

biker-boots-774529.jpg

nie wiedziałeś?

Ja ostatnio nabyłem takie

e1b7cc9a16e4ae980b81b90.jpg

I są bardzo okej. Przynajmniej nie świecą w nocy.

Opublikowano

Air Maxy chciałem już parę razy kupić, ale zawsze wygrywał zdrowy rozsądek i myśl, o tych banknotach w moim portfelu, a nie w kasie sprzedawcy... Qb3k, to wygląda jak obuwie na motor!

Opublikowano (edytowane)

Macie może jakieś sprawdzone sposoby, które sami używacie aby wyczyścić zamsz? Pełno jest tego na necie, ale w większości ludzie nie praktykowalli, tylko słyszeli od żony brata teściowej córki?

@superment, nie poisz się bliskiego spotkania z chodnikiem/schodami gdy będzie mróz? Osobiście nie kupiłbym obuwia z taką podeszwę na zimę, ale prezentują się elegancko.

Edytowane przez famas_kg