Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Musze kupic jakies buty na wiosne/lato. Myslalem, zeby po raz pierwszy kupic buty w sklepie internetowym, jednak nie mam pojecia w jakich sklepach szukac. Interesuja mnie w zasadzie tylko buty Adidasa/Nike.

Myslalem o czyms takim:

e0079ab3a4088b773d661c9f0e942b2a.jpg

albo

25501a93735aecc9ac1be9c8de199238.jpg

ewentualnie

7bb85c697073b2fd153164e1fc8707bf.jpg

lub

9e12029de7bc26a52cb2ce84cb3a4143.jpg

podobaja mi sie tez te

c43e2362969f119ee2a8962f20a51bc7.jpg

edit: jednak obawiam sie o to, ze te buty sa z zamszu i trudno bedzie je umyc.

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

dsc_0258.jpg

czy

m1czerw2.jpg

Moje pumki mam już prawie 2 lata (przetrwały 2 trudne zimy, chodziłem w nich cały rok jak nie było za zimno i za mokro) i powoli przymierzam się do zakupu nowych. Najbardziej podobają mi się te pierwsze, bo są dyskretne i stonowane, ale nie powiem, te drugie również zrobiły na mnie wrażenie.

• Minusik 1
Opublikowano

No tak, ale ja prosty jestem człowiek i mi wystarczą, zwłaszcza, że te co mam teraz (w sumie nawet ładniejsze, takie jakby brąz przechodzący w bordo) są bardzo wygodne i do dzisiaj świetnie mi się w nich chodzi. Te drugie w sumie takie zmyślne i przykuły moją uwagę, ale trochę ten zamsz czy co to tam jest z tyłu buta, mnie odstrasza. Pewnie wybiorę te czarne, jeszcze się rozejrzę.

Opublikowano

Jeśli możecie coś polecić (w stylu tych pierwszych), ale inny model lub markę to śmiało dawać. Jestem przekonany do tego producenta, bo robi bardzo wygodne i ładne buciki, ale chętnie wysłucham propozycji innych.

Opublikowano

no dla siebie ;) chcialem cos kolorowego - wszystko mam biale/szare/czarne.

tylko tez nie wiem z czym bym to nosil.

aczkolwiek, dzis kupilem cos takiegoHPIM3699.jpg

tyle , ze to biale, to granatowe.

te czerwone, co to za model?

nike free run challenge 2