Opublikowano 13 marca 201213 l Miałem do biegania Nike Dart IV. Wygodne jak diabli i niezniszczalne. A na rower to sobie kup jakies buty z blokami spd-sl i odpowiednie pedały Edytowane 13 marca 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 13 marca 201213 l butów do biegania nie kupuje się bo ładne tylko bo wygodne, więc weź te, które najlepiej leżą na nodze.
Opublikowano 13 marca 201213 l problem w tym ,ze nie ma gdzie nawwet poprzymierzac, nie widzialem w sklepach nike : ( a do WAWY nie bede specjalnei jechal hehe chce jakies wygodne i lekkie po prostu : )
Opublikowano 14 marca 201213 l Jednak teraz na wiosnę nie kupuję tych Emeric, tylko wezmę coś z tej dwójki: Oczywiście z przewagą na czarne.
Opublikowano 14 marca 201213 l takie czerwone byłyby spoko (niekoniecznie ze skóry krokodyla ) w tych twoich biała guma mi sie nie podoba kompletnie i wybrałbym przez to czarne i jeszcze airmaxy na kolejną jesien/zimę
Opublikowano 14 marca 201213 l ten legendarny już model AJ jest po prostu eh... Edytowane 14 marca 201213 l przez butch.stein
Opublikowano 14 marca 201213 l Jednak teraz na wiosnę nie kupuję tych Emeric, tylko wezmę coś z tej dwójki: Oczywiście z przewagą na czarne. bierz czarne zdecydowanie, chyba, że jeszcze jakąś inna kombinację kolorów przemyśl
Opublikowano 14 marca 201213 l Tak, czarne wezmę. Z opcji tylko te dwie są. Wolałbym czarne z białą łyżwą, ale się nie da I tak się nimi jaram.
Opublikowano 14 marca 201213 l jak er dżordany to tylko trójki ewentualnie czwórki tak, zdecydowanie też uważam III za najlepszy model, który zresztą posiadam, i IV też świetne i też posiadam, ale jednak XI mają to coś co hymm no nie wiem, strasznie mi się podobają, choć na pierwszym miejscu w moim rankingu Jordanków nie są.
Opublikowano 14 marca 201213 l Propsuję ! Kupowałem chyba na www.1but.pl, podawałem jakoś niedawno w tym temacie trzy stronki z butami, obadaj gdzie najtaniej i łykaj, gwarantuję, że będziesz zadowolony. W żadnym wypadku nie kupować na alledrogo! Ogółem III, jak wspomniałem chyba najlepszy model Jordanów jaki mam, a posiadam ich sporo, świetnie wykonany, MEGA wygodny but, naprawdę coś wspaniałego. Z tym, że akurat III na lato hymm... może być Ci w nich trochę przygorąco, ja je kupowałem wczesną wiosną zeszłego roku i było idealnie, jednak czasem zakładając je latem noga potrafiła się spocić (wychodzi chyba jedyna wada III czyli słaba wentylacja, but jest dosyć "gruby"). Wiele też zależy od skarpetek. Ogółem polecam z całego serca, jestem pewien, że się nie zawiedziesz edit. literówka Edytowane 14 marca 201213 l przez butch.stein
Opublikowano 14 marca 201213 l nie będę w nich często chodził, więc dadzą radę. Nie chce ich za szybko zajechać ;p Na wieczorny spacer z jakąś panną czy imprezę bedą w sam raz.
Opublikowano 14 marca 201213 l Skóra jest bardzo dobrej jakości tylko musisz regularnie je czyścić, szczota + woda, bo skóra jest mocna ale ma tendencje do dosyć szybkiego wchłaniania brudu i potem już nie doczyścisz. A zajechać je ? to chyba nierealne Edit: a i jeszcze jedno, sznurówki są straszliwie badziewne, zwykłe białe, jak za 3 ziko z TESCO także jak Ci się zabrudzą to nawet nie ma sensu ich prać tylko kupujesz nowe takie same. Edytowane 14 marca 201213 l przez butch.stein
Opublikowano 15 marca 201213 l A czerwone to pedalstwo 'To na chu.j się nad nimi zastanawiasz...zastanawiałeś? Edytowane 15 marca 201213 l przez MYSZa7