Opublikowano 16 czerwca 201212 l Ile dajesz? Tydzien temu staly po 389zl. NIe gadajcie, fajne sa. Takie wyjatkowe, nie ma buta podobnego do nich. Jak je widzisz to od razu wiadomo ze to air maxy.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l 379zł. Miło mnie zaskoczyli w najku ceną. Na allegro stoją najtaniej po 349zł + wysyłka, a pewności że oryginalne nie ma. Noga czuje się w nich obłędnie
Opublikowano 17 czerwca 201212 l 379zł. Miło mnie zaskoczyli w najku ceną. Na allegro stoją najtaniej po 349zł + wysyłka, a pewności że oryginalne nie ma. Noga czuje się w nich obłędnie dałbym plusa, ale ta pościel... ohydna...
Opublikowano 17 czerwca 201212 l hejtowałem air maxy, ale widziałem identyczne u kumpla ostatnio i nawet niezłe.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l 379zł. Miło mnie zaskoczyli w najku ceną. Na allegro stoją najtaniej po 349zł + wysyłka, a pewności że oryginalne nie ma. Noga czuje się w nich obłędnie Świetna pościel. Z butami już gorzej
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Myślałem, że z kołderek w herby swojej ulubionej drużyny się wyrasta ;(
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Megaprops za te AM, gdybym mial teraz brac, to wlasnie w takim CW albo podobnym.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Tak jak niektórzy, również nie wiem co ludzie widzą w ermaksach, są strasznie brzydkie jak dla mnie byle inny model najaczy jest ładniejszy
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Dzisiaj bedąc we wrocku i wracajac od doktorka wpadlem do galerii. Zobaczylem, przymierzylem, kupilem: I 5 innych koszul ze sklepu online. Edytowane 18 czerwca 201212 l przez Yacek
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Kur.wa, to już Lucek się od Ciebie lepiej ubiera... Tos porownanie zrobil... Elegancki styl Yacka z moim causalowo-sportowym
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Jeżeli buty Yacka są eleganckie, to ja już wolę być hipsterem... Co sądzicie o takich butach: Waszym zdaniem spoko, czy raczej ,, crème de la crème" pedalstwa?
Opublikowano 19 czerwca 201212 l wg. mnie ta sznurówka dookoła pięty jest (pipi)owa, ale to tylko moje zdanie
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Jeżeli buty Yacka są eleganckie, to ja już wolę być hipsterem... Co sądzicie o takich butach: Waszym zdaniem spoko, czy raczej ,, crème de la crème" pedalstwa? Na lato, bez skarpet- czemu nie.