Gość _Be_ Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 boat shoes zawsze spoko, ale raczej nie vansa bym brał Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Yacek proszę Cię Mam za duzo plusow wiec trzeba rozruszac temat. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Trzeba przełamać te wrzucane miniaturki hipsterskich szmatek i butów z pomarańczowymi sznurowkami lub innymi fasonami dla młodzieży +12 lat. Cytuj
Gość Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 No lepiej chodzić z butach jak nauczyciel geografii. I nie wyjeżdżaj mi tu, że to ecco i nauczyciel musiałby całą pensję wydać. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Lepszy ticzer w miescie niz banny na dachu. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Air Jordan IV Retro - Military Blue kupione <3 4 Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 props, choć mimo to wolę 3ki Cytuj
szaden 228 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Dobre, ale dla mnie najlepsze były, są i będę te Jordany: 3 Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Chyba najgorszy colorway świata. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Czyżby ta strona miała być najgorszą w tym temacie? 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Chyba najgorszy colorway świata. najlepszy 3 1 Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Ja pier.dole co za buty xD wiekszosc ludzi w tym temacie ma tak kiepski gust ze az zal na to patrzec. W cyrku w nich wystepujecie? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Chyba najgorszy colorway świata. najlepszy najgorszy, jako dowód załączam do Twojego posta minusa Cytuj
szaden 228 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Ja pier.dole co za buty xD wiekszosc ludzi w tym temacie ma tak kiepski gust ze az zal na to patrzec. W cyrku w nich wystepujecie? Nie, ale domyślam się, że jesteś miłośnikiem speedcat'ów Pumy. Chyba najgorszy colorway świata. najlepszy najgorszy, jako dowód załączam do Twojego posta minusa Dałbym Luckowi plusa, ale mi się skończyły... Jutro to naprawię! Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Ja pier.dole co za buty xD wiekszosc ludzi w tym temacie ma tak kiepski gust ze az zal na to patrzec. W cyrku w nich wystepujecie? pochwal sie swoimi Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Lepszy ticzer w miescie niz banny na dachu. no ale banny to raczej nie jest osoba z idealnym gustem- chlopak kieruje sie w dobra strone, ale zbytnio sie sugeruje metkami super faszyn dizajnerow zamiast dobrym smakiem. za bardzo nie mozna przeginac z tymi eleganckimi ciuchami bo wyglada sie jak tania kopia dżordża kluneja. nie znaczy to ofkors ze takich ciuchow nie da sie dobrze dobrac. a te buty ecco to takie se, jakby z epoki post-prl gdzie slowo "adidas" bylo symbolem lifestylu klasy sredniej. trzeba troszke wprowadzac zmian w globalna kulture ubierania sie, gdyby ludzie uwazali ze wszystko co nowe jest pedalskie bysmy popie.rdalali po miescie w stroju z epoki pana tadeusza. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 No dlatego wlasnie kupilem te ekokapcie bo sa takie se i na codzien do zarzniecia ich w samochodzie sa idealne bo sa wygodne. Nie popi erdalam 24h w garniturku bo uwazam to za meczacy stroj i ubiera sie go wtedy kiedy trzeba a nie na zakupy do tesco gdzie wole sam t-shirt, lekkie spodnie i takie kapcie. Co do nowych ciuchow, trendow i w ogole mody to jest ona zwykle dla ludzi, ktorzy sami nie maja pomyslu na wlasny styl ubioru. Potrzebua tych manekinow z croppa aby sie ubrac. Jak kupowalem te kapcie to przechodzilem obok Zary - byl tam meski manekin, ubrany bodajze w marynarke, jakas taka szmaciana a do tego spodenki/shorty wygladajace jak mini spodniczka bo konczyly sie gdzies na wysokosci jader. To tak na uzupelnienie tych nowych trendow i tego aby nie wygladac jak Pianista albo inny pan tadeusz z czterdziestolatka. Tylko, ze jest roznica miedzy jakims normalnym ubiorem, a kloszardzim stylem bannego. Duza roznica. I moda tu nie ma nic do gadania bo sam decydujesz, ze chcesz wygladac jak lump przeczesujacy teren w poszukiwaniu smietnika. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 macie jakieś do polecenia bucioszki, ale nie żadne air maxy i inne laczki dla gimberów, tylko coś takiego w miarę do pokazania się na wyjścia, klub, itp? bo nie mam pomysłu za bardzo. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Rwanie na pewno będzie konkretne. 3 Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 taa, jeszcze buty z krokodyla do kolekcji i jazda. nie, no ale na serio ma ktoś jakąś radę? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 A wolisz coś eleganckiego czy bardziej sportowo, czy jak? Sprecyzuj trochę Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 (edytowane) Yacek, no masz racje, ale napisalem ze trzeba miec dystans i nieco chlodne spojrzenie na wszystko- masz racje- dlatego wiec nie mowie ze trzeba chodzic pod krawatem 24h czy ubrany jak grafik-pedal, tylko tak sobie od czasu do czasu wrzucic na garba jakas marynarke czy spodnie do kostek. fajnie to wyglada jesli sie nie przesadza. macie jakieś do polecenia bucioszki, ale nie żadne air maxy i inne laczki dla gimberów, tylko coś takiego w miarę do pokazania się na wyjścia, klub, itp? bo nie mam pomysłu za bardzo. cos w tym rodzaju? Edytowane 22 czerwca 2012 przez Najtmer Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 (edytowane) no sam nie wiem. muszą być wygodne, bo przydadzą się gdy nie idę do sklepu po ziemniaki, czyli np. do pracy, do knajpy, itp. coś w tym stylu? oczywiście nie muszą być takie. mogą być troszkę bardziej każualowe, bez takich podeszw, itp. Edytowane 22 czerwca 2012 przez Rambo7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi