Gość Soul Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 (edytowane) Wystarczy, że buty mam kreatywne. fit postaram się zapodać później. czy, jutro/pojutrze. Edytowane 2 lipca 2012 przez Soul Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Pasuje do wszystkiego jesli masz w du.pie to, w co się ubierasz. fix'd Nie rozmawiamy teraz o vansach ani butach po dziadku. Serio nie rozumiem jaki problem niektorzy maja z amami bo jednak na calym swiecie uwazane sa za spoko buty. No ale wiadomo, na tym forumku jak ktos nie ubiera sie jak 50letni biznesmen to gimbaza Dlaczego od razu ze skrajności w skrajność? Można się ubierać kolorowo i młodzieżowo i nie zahaczać o gimberskie albo pedalskie motywy. Z tymi butami to gwarantowane, że przy kupnie browara w kerfurze kasjera poprosi o dowód. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Soul, pokaż fita z tymi butami. czapka z napisem prosto tshirt z napisem prosto spodnie z napisem prosto buty z napisen nike zapewne tak 2 Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Ja jako fan militariów aktualnie chodzę w czymś takim Klasyczne Jungle Boots z wojny Wietnamskiej. Na letnie upały bardzo komfortowe. Pewnie wszystkim wydadzą się okropne Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 stopa Ci się nie stopiła ? Wbrew pozorom są bardziej komfortowe w wysokich temperaturach niż większość 'adidasów'. Mogę w nich chodzić cały dzień i noga się nie spoci tak bardzo jak w innych butach. W końcu buty zaprojektowane specjalnie do tropikalnych dżungli :ph34r: Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Potwierdzam. Miałem kiedyś takie same, miałem i desert bootsy. Te drugie chyba nawet lepsze na upał. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 w sklepach polskich w necie ni ma wiec pewnie ibej. Ile dałeś? Super są. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Buty Mazzeo wyglądają jak zrobione z dresu Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 swietne sa, ale nie moge w takich chodzic bo mam za szeroka stope Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 kupione najlepszy buty we wszechswiecie, kiedys szukalem tego modelu w zagranicznych sklepach(ten model albo bardzo podobny) ile dales z przesylka? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Tak się składa że znajomy przyjeżdża do polandy z juesej to go poprosiłem by tam mi zakupił. Gdzieś 75$ chyba. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 trzeba bylo zrobic zbiorowe zamowienie na forunku Cytuj
Sig 395 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 kupione zrób real fotki i wrzuć ciekawe czy wyglądają tak dobrze jak na zdjęciu Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Szukam w rozmiarze 45-46. Wie ktoś gdzie znajdę? Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Tak się składa że znajomy przyjeżdża do polandy z juesej to go poprosiłem by tam mi zakupił. Gdzieś 75$ chyba. Jak wyglada sprawa z rozmiarem? to ta sama rozmiarowka co zwyczajne allstary? Mialem kilka okazji na ibeju zeby je zakupic ale nie moge sie przekonac do kupowania butow bez przymierzania..ale jesli siedza tak samo jak zwyczajne trampki to moge zaryzykowac ten jeden raz Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 jednak chodzilo mi o te zdjecie z 2010 i oczywiscie w z(pipi)anej pl nigdy sie nie pojawily. ale ku.rwa puma ferrari to w kazdym sklepie ;/ 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Tak się składa że znajomy przyjeżdża do polandy z juesej to go poprosiłem by tam mi zakupił. Gdzieś 75$ chyba. Jak wyglada sprawa z rozmiarem? to ta sama rozmiarowka co zwyczajne allstary? Mialem kilka okazji na ibeju zeby je zakupic ale nie moge sie przekonac do kupowania butow bez przymierzania..ale jesli siedza tak samo jak zwyczajne trampki to moge zaryzykowac ten jeden raz Nie wiem bo tych butów na oczy jeszcze nie widziałem. Mam dwie pary innych utów, również ze stanów, 9tki i pasują na noge tak samo jak te kupione u nas (które też wg rozmiarówki amerykańskiej są 9tkami). Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Ja mam jedną zasadę, że jak kupuję buty przez neta to muszę mieć prócz rozmiaru podaną długość wkładki, bo z tymi rozmiarami to nigdy nie wiadomo.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi