Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Bo obiektywnie rzecz biorac airmaxy, a szczegolnie 90 sa po prostu brzydkie. Sa to jednak na tyle specyficzne buty, ze albo sie je kocha, albo nienawidzi. Ja naleze do poerwszej grupy a airmaxy 90 i 1, mimo ze nie najpiekniejsze, uwazam za jedne z najfajniejszych butow jakIe mozna sobie kupic. Nie widzę sensu w tym co napisałeś. Po co kupować i chodzić w brzydkich butach? Bo są specyficzne? To jest przecież gorsze niż hipsterstwo. Hipsterzy myślą, że są fajni, a Ty sobie zdajesz sprawę z tego, że masz gówniane buty, a jednak w nich chodzisz. Wytłumacz mi to proszę. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 I najbardziej przewartościowane, 2 stówy za zwykłe trampki to imo przegięcie jasne że przegięcie, ale cięzko dostać równie zajefajnie zdizajnowane jak te od converse. Zresztą coś jest warte tyle ile ktoś jest za to dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) http://originalsbox....das-js-gorilla ktoś chętny ? Edit: Bonus Shit XD http://originalsbox.pl/sklep.php?md=products&id_c=94_95&id_p=14950&name=butyjs-leopard& Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez butch.stein Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 czegoś takiego to jak żyję nie widziałem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) przecież air maxy są kosmiczne! dosłownie Zacznijmy od najpopularniejszego z systemów, wynalezionego przez pracownika NASA Franka Rudy'ego. AIR - trwałość, lekkość i amortyzacja Obuwie z tym systemem po raz pierwszy wprowadzono na rynek w 1987r. W butach Nike AIR wykorzystano specjalną poduszkę gazową, wypełnioną mieszaniną kilku gazów, o dostatecznie dużych cząsteczkach - aby nie mogły przedostać się przez powłokę poliuretanową. [...] AIR MAX - system ten występuje we wszystkich butach Nike z "okienkiem". Umożliwia podgląd systemu amortyzacji obuwia, ale również pozwala aby poduszka AIR MAX była większa niż przeciętna poduszka AIR. Najlepszym przykładem jest kultowy już model AIR MAX 360 - jedyny, którego podeszwa nie zawiera zbijającej się pianki. Zamiast tego zastosowano dużą poduszkę gazową. Skutek jest taki, że zużywalność takiej podeszwy to 1-2%, dla porównania podeszwa z pianką po dwóch miesiącach używania amortyzuje już 40% - 60% słabiej niż na początku. Nike AIR MAX to nie tylko oryginalny wygląd, jeszcze większa wygoda, ale również maksymalna ochrona układu kostno-stawowego oraz mięśni przed silnymi uderzeniami i wstrząsami. http://olimpolsztyn....id=17&a_id=181 Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Wściekły Pies Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Bo obiektywnie rzecz biorac airmaxy, a szczegolnie 90 sa po prostu brzydkie. Sa to jednak na tyle specyficzne buty, ze albo sie je kocha, albo nienawidzi. Ja naleze do poerwszej grupy a airmaxy 90 i 1, mimo ze nie najpiekniejsze, uwazam za jedne z najfajniejszych butow jakIe mozna sobie kupic. Nie widzę sensu w tym co napisałeś. Po co kupować i chodzić w brzydkich butach? Bo są specyficzne? To jest przecież gorsze niż hipsterstwo. Hipsterzy myślą, że są fajni, a Ty sobie zdajesz sprawę z tego, że masz gówniane buty, a jednak w nich chodzisz. Wytłumacz mi to proszę. A Ty mi wytłumacz dlaczego kupiłeś to: Dzisiaj nabyłem: House, 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Bo obiektywnie rzecz biorac airmaxy, a szczegolnie 90 sa po prostu brzydkie. Sa to jednak na tyle specyficzne buty, ze albo sie je kocha, albo nienawidzi. Ja naleze do poerwszej grupy a airmaxy 90 i 1, mimo ze nie najpiekniejsze, uwazam za jedne z najfajniejszych butow jakIe mozna sobie kupic. Nie widzę sensu w tym co napisałeś. Po co kupować i chodzić w brzydkich butach? Bo są specyficzne? To jest przecież gorsze niż hipsterstwo. Hipsterzy myślą, że są fajni, a Ty sobie zdajesz sprawę z tego, że masz gówniane buty, a jednak w nich chodzisz. Wytłumacz mi to proszę. Mi się akurat podobają, chociaż bardziej 1 niż 90. Są tak brzydkie, że aż ładne Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 er maksy były są i będą brzydkie. za darmo bym ich nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 er maksy były są i będą brzydkie. za darmo bym ich nie chciał dlatego tez nikt Ci nie kaze w nich chodzic, proste Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nikomu nikt nie każe w nich chodzić, a jednak się tacy znajdą, no ale cóż, gusta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 sa ladniejsze od wojskowych butow... Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) wiesz, że tak można w nieskończoność Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez rajnerGT Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nie wiem jak coś może być tak brzydkie, że aż ładne Lucek nie ćpaj tyle. Mysza - mi się podobają i chuj Ci do tego. Już 50 raz się czepiasz tych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dobra, skończcie już pier.dolić Vans Sk8-Hi Boat Strap LX. Jaram się. W Polsce pewnie będą nie do dostania, będzie trzeba pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Buty z odpadów produkcyjnych. Można się i takimi jarać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dobra, skończcie już pier.dolić Vans Sk8-Hi Boat Strap LX. Jaram się. W Polsce pewnie będą nie do dostania, będzie trzeba pokombinować. Już myślałem, że Rozi napisał tego posta. Vansy vansami ale te rzeczywiście wyglądają jakby z odzysku były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Skończycie gimnazjum to skumacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Piotrek, Ty (pipi)u. Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) --- Edytowane 26 Lipca 2014 przez RajuPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) do.je.bane te trampki od Czorta ! jaram się. Nie kupiłbym raczej bo nie fitowałyby mi do ciuchów ale i tak propsuję <ok> Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez butch.stein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jeden normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ta laska wygląda śmiesznie w tych butach Ale znacie moje zdanie na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Czort bardzo fajne, chociaż jeszcze lepsze byłyby z czarną, lub jakąkolwiek inną niż biała, podeszwą Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mi się też bardzo podobają. Pewnie miliard zł kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi