Opublikowano 28 listopada 201212 l te air maxy to są chyba buty stworzone do takich karłów jak ogqozo
Opublikowano 28 listopada 201212 l Kupione. Stwierdzam, że nie ma fajnych butów. Za dzieciaka jarałem się prawie każdym modelem ze sklepowej półki. Dziś prawie każdy powoduje u mnie odruch wymiotny. Czemu taka ch,ujowa wersja kolorystyczna? Czarne lepsze kupilem <ok>
Opublikowano 28 listopada 201212 l Fajnie wygladaja tez na zdjeciach z Polaroida, myslisz ze taki efekt tez udaloby ci sie troszeczke uzyskac? ale o chu.j Ci chodzi? Edytowane 28 listopada 201212 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 listopada 201212 l Zdjecie Instagramem LOL LOL Er Maksy fajnie wyglądają na zdjęciach w stylu retro (Przynajmniej według mnie ) i wydaje mi się, że troszeczkę udało mi się ten efekt uzyskać Buty lepiej komentujcie nie zdjęcia Z Chmielnej brane?
Opublikowano 28 listopada 201212 l Fajnie wygladaja tez na zdjeciach z Polaroida, myslisz ze taki efekt tez udaloby ci sie troszeczke uzyskac? ale o chu.j Ci chodzi? Że instagram to gó'wno dla pajaców chwalących się co mają na obiad?
Opublikowano 28 listopada 201212 l @Kad2 - ochvj. czarne faktycznie kozackie. Ale nawet nie pytałem o inne kolory. innym razem
Opublikowano 28 listopada 201212 l Zdjecie Instagramem LOL LOL Er Maksy fajnie wyglądają na zdjęciach w stylu retro (Przynajmniej według mnie ) i wydaje mi się, że troszeczkę udało mi się ten efekt uzyskać Buty lepiej komentujcie nie zdjęcia Z Chmielnej brane? Nie, z Run Colors. Fajnie wygladaja tez na zdjeciach z Polaroida, myslisz ze taki efekt tez udaloby ci sie troszeczke uzyskac? ale o chu.j Ci chodzi? Że instagram to gó'wno dla pajaców chwalących się co mają na obiad? Nie tylko dla takich pajaców. Dla mnie jest to serwis społecznościowy, na którym mogę publikować różne zdjęcia, a pajaców znajdziesz w każdym serwisie. W sumie to i tak rzadko robię zdjęcia, ale podobają mi się niektóre "efekty". Edytowane 28 listopada 201212 l przez Norbi13
Opublikowano 28 listopada 201212 l Fajnie wygladaja tez na zdjeciach z Polaroida, myslisz ze taki efekt tez udaloby ci sie troszeczke uzyskac? ale o chu.j Ci chodzi? Że instagram to gó'wno dla pajaców chwalących się co mają na obiad? Przynajmniej mają normalny obiad.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l wiecie co za buty ma messi? nie możesz się go spytać sam ? ja pi.erdole
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Zawsze mnie rozwalają takie pytania. Niezależnie od tego jak ujowe laczki będzie nosił celebryta i czy na zdjęciu widać kawałek ich podeszwy czy nawet i nie, i tak znajdzie się ktoś zafascynowany obuwiem pytający co to i gdzie można kupić
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Nie mogę się go spytać sam, polaczku. Edytowane 4 grudnia 201212 l przez MYSZa7
Opublikowano 6 grudnia 201212 l http://allegro.pl/buty-new-balance-ml574kws-45-czarne-i2817297708.html podroby?
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Ja na wiosnę planuję Janoski midy, albo lowy Ewentualnie NBki jak dla mnie wiekszość NB wyglądają jak buty do biegania
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Nie są stricte do biegania. To po prostu stylowe obuwie sportowe do noszenia po mieście. Opczaj sobie jak wyglądaj NB do biegania.