Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jakiego ? 

sztywnego ustalania co jest męskie co jest damskie, ale to już temat na szerszą dyskusje. 

Opublikowano

Spodziewałem się takiej odpowiedzi z Twojej strony ale musiałem się upewnić. Zdecydowanie generalizowanie i ustanawianie jakiś sztywnych ram: TO TYLKO DLA FACETA A TO TYLKO DLA BABY jest błędem. Zgadzam się z tym, zgadzam się również z Tobą. Trochę źle określiłem się w swojej wypowiedzi, teraz to zauważyłem. 

Opublikowano

Różowe kwiatki męskie za bardzo nie są. Buty chvjowe.

a co jest męskie? Koszulka lecha poznań?

Opublikowano

Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;)

dobra pokaż mi przykłady męskich rzeczy tylko bez oczywistości typu spodnie moro, martensy, dżinsowe katany, buty trekkingowe. 

Opublikowano

przyklady rzeczy meskich:

- krawat,

- skorzany pasek do garnituru,

- spinki do mankietow.

dziekuje, dobranoc.

a te buty sa beznadziejne i moga je nosic chlopcy, nie faceci.

Opublikowano

Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;)

dobra pokaż mi przykłady męskich rzeczy tylko bez oczywistości typu spodnie moro, martensy, dżinsowe katany, buty trekkingowe. 

Wszystko bez różowych kwiatków.

Opublikowano

Jakie Riboki XDDD Będziesz w nich pięknie kopał ŁKSowców XDDDD

Opublikowano

Nie wiem, czy zauważyłeś następną moją wypowiedź, gdzie piszę, że te buty są bardzo fajne, ale sam nie założyłbym ich.