Tokar 8 262 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Serio, nie wiem co mam napisać. Jeżeli zwykłe szarobure pseudotrampki są chu/jowe, to fluorescencyjne asicsy, które można założyć wyłącznie do biegania, jeśli się nie wstydzisz są jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 rozi siatkarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 szczypiornista podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Do czego te buty mają służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Do czego te buty mają służyć? prawdopodobnie do poruszania się w nich na drogach publicznych Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Do czego te buty mają służyć? czy ty czasem nie kupowałeś butów do piłki halowej i chodziłeś w nich po ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Łoooo, te też piękne. Ale oczywiście w Polszy nie do dostania :'( Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Do czego te buty mają służyć? czy ty czasem nie kupowałeś butów do piłki halowej i chodziłeś w nich po ulicy? widze ,ze jakis hejting w moja strone ci sie załączył, nie wiem jaki tego powod, moze kotletow sojowych zabraklo w pobliskim supersamie. nie kupilem butow do halowki, by w nich chodzic po ulicy. to, ze sie zastanawialem nad takim czyms, to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Te byłyby nawet fajne gdyby nie podeszwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Do czego te buty mają służyć? czy ty czasem nie kupowałeś butów do piłki halowej i chodziłeś w nich po ulicy? widze ,ze jakis hejting w moja strone ci sie załączył, nie wiem jaki tego powod, moze kotletow sojowych zabraklo w pobliskim supersamie. nie kupilem butow do halowki, by w nich chodzic po ulicy. to, ze sie zastanawialem nad takim czyms, to inna sprawa. bo hejtujesz rozjusza a sam bezguscie jesteś, ale to nic osobistego:* Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jakie fajne adidaski polecacie na wiosnę żeby być trendi? Takie sportowe żeby fajnie pasowały i do dżinsów i do szortów. Oby nie Airmaxy. Celowałem w NewBalance ale w sumie jakieś fajne najeczki albo reeboki albo vansy też mogą być. Rozi miał parę fajnych pomysłów ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nike Janoski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Noo też właśnie mi się spodobały. Szczególnie te mid. Ale w Polszy mały wybór Jakbym gdzieś dostał te granatowo-brązowe to bym był w siódm,ym niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Noo też właśnie mi się spodobały. Szczególnie te mid. Ale w Polszy mały wybór Jakbym gdzieś dostał te granatowo-brązowe to bym był w siódm,ym niebie. Trzeba czekać na restocki. Teraz na wiosnę pewnie bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jakie fajne adidaski polecacie na wiosnę żeby być trendi? Takie sportowe żeby fajnie pasowały i do dżinsów i do szortów. Oby nie Airmaxy. Celowałem w NewBalance ale w sumie jakieś fajne najeczki albo reeboki albo vansy też mogą być. Rozi miał parę fajnych pomysłów ostatnio. AirForce1 - uwielbiam ten model Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Są jacyś ludzie na forum, którzy mają wielką stopę ? Tak co najmniej 31 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 29 mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Rozmiar 45 to ile to w cm..? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja mam 48.5 i 32 cm. Pół cm to pół rozmiaru. Tak jest przyjmowane wg. Amerykańskiego systemu stosowanego w m.in. Nike, Reebok. W Adidasie i innych markach w takich sklepach jak np. CCC, Deichmann i inne takie jest zawyżona numeracja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jakie fajne adidaski polecacie na wiosnę żeby być trendi? Takie sportowe żeby fajnie pasowały i do dżinsów i do szortów. Oby nie Airmaxy. Celowałem w NewBalance ale w sumie jakieś fajne najeczki albo reeboki albo vansy też mogą być. Rozi miał parę fajnych pomysłów ostatnio. AirForce1 - uwielbiam ten model ja tez. tydzien temu kupilem midy cale czarne. zaje.biste buty, mocne, pasuja do wszystkiego i wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) AFy czarne najlepsze na plenerowe imprezy. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Świeży zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) które buty są najmniej (pipi)owe waszym zdaniem? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wszystkie są straszne... Naprawdę nie dało się wybrać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi