Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hłe hłe jaki pojazd, biedy Siara :D

Ale prawda jest taka, że wstyd byłoby je do kontenera dla powodzian wrzucić...

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

To sa buty do pogowania. :D

Opublikowano

Karmię się waszym hejtem.

Mi się podobają, będa na bank zabójczo wygodne i doskonale wykonane, jak wszystkie new rocki.

I będę posiadał jedne z najdroższych butków na forumku, bo w polszy chodzą koło 730 zł.

...a teraz wracamy do najek, wansów i kapci do przedszkola.

Opublikowano

będa na bank zabójczo wygodne i doskonale wykonane

o, ale w przypadku najków to już gimbaza :D

Opublikowano

To ja już bym chyba wolał te żelazka Siary, najwyżej bym w kominiarce zapierdzielał. Serio, te są dopiero tragiczne. Krój może być nawet,ale kolorystyka dramat.

Opublikowano

kobe8_nsw_lifestyle_brightcitrustrackbro

Cudo <3

WcQlwDm.jpg

Opublikowano

Cudo <3

beda ci pasowaly do avatara

a te siary kojarza mi sie z butami z targu, ew tymi do 100zl z CCC czy innego Deichmanna

Opublikowano

100 funtów XDDDDD

Opublikowano

...butki mi nie przyszły na czas :<

Kupione na szybko:

3401487170m4_main.jpg

Tylko sznurówki jednolicie czarne, bo te z obrazka wyglądają kretyńsko.

Opublikowano

No te są całkiem spoko, przynajmniej można w nich wyjść na ulicę, a nie tylko po zimnioki do piwnicy ;)

Opublikowano

nooo, te trampki jak maja jednolite sznurowki to bardzo spoko!

Opublikowano

Z takim rozpędem zachwytu , to zaraz ktoś zapyta, czy dasz ponosić jak nie będziesz używał :D

Opublikowano

Siara tylko na forumku jest uber metalem. Zaraz się okaże, że nie przyszły mu na czas też spodnie, podkoszulek i włosy mu nie urosły na czas i przyjdzie w modnych megarurkach ogolony w kolorowym podkoszulku i czapce od Lucka. 

Opublikowano

kupiłem buty. Nie go garnituru i nie do biegania i nie do koszykówki i nie do golfa. Takie do chodzenia z materiału. Szare z brązowymi sznurówkami. A wyglądają tak (real foto specjalnie dla Was):

a6ah.jpg

y3y0.jpg

dałem za nie oszałamiająco 114zł brutto.