Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja wiem, ze one sa do koszykowki, ale czasami widze ludzi, ktorzy smigaja w tym normalnie po ulicy. No chyba, ze jest to jakies faux pas

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 717,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Te nowe NB wyglądają jak kartofle.

Opublikowano

jakby mi tyle płacili za noszenie ich miesiąc to może bym pomyślał

Opublikowano

P1180414.JPG

Znajdźcie te buty na jakimś polskim sklepie, to ozłocę (Allegro odpada). Wszędzie są tylko z niebieskim ;(

Opublikowano

Ooo czarnuchu, dzięki :*

Opublikowano

Pamiętam, jak gdzieś z 15 lat temu, Vansy był szczytem marzeń. Ile ja się na błagałem mamę, żeby mi takie kupiła jako prezent na wielkanoc :D Wyglądały całkiem inaczej niż te dzisiejsze. Były butami nie do zdarcia, tylko za dzieciaka to gira szybko rośnie i góra sezon się w nich śmigało.

Opublikowano

Sprandi byly lepsze. ;)

Opublikowano

Też pamiętam, Siwe adidasy tej firmy zapadły mi w pamięć. Zawsze do butów był przyczepiony brelok gumowy z logiem Sprandi na takim łańcuszku ;)

Opublikowano

Sprandi na prospie. Mega wygodne i wytrzymałe. Dwie pary miałem :D

Opublikowano

Rozi, pisałeś kiedyś, że Vansy u du.peczek tylko ;)

A tak serio to props, wolę Sk8-Hi, ale Old Skoole też sobie kiedyś kupię.

Opublikowano

Vansy Authentiki u dupeczek. 

Opublikowano

Te po prawej bardzo ladne.

Opublikowano

reebok-buty-royal-cl-jogger-v45199-.jpg

Takie sobie zapodałem, do krótkich spodenek będą :)

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Bardzo ładne.

Opublikowano

Też mi się bardzo podobają, cena też nie najgorsza - 179 zł :)

Opublikowano

Tez kupilem te po prawej jakies pol roku temutylko w wersji brazowej. Za(pipi)iste buty jedynie przy dluzszym chodzeniu mecza stope.