Figlarz 1 272 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Też byłem zawsze tego zdania, nawet uważałem japonki za uberpedalskie, ale jak spróbowałem tego wynalazku, to stwierdziłem, że mam wyjebane na wszystko, skoro mi wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jak ktoś ma problem z poceniem się stóp to polecam: Tylko nie wstawajcie zaraz po tym jak psikniecie to na stopę, bo ja już dwa razy o tym zapomniałem i majestatycznie wy.pie.rdoliłem się na glebę. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 takie sobie dzis sprawilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Najładniejsze buty jakie miałem, a równocześnie wcześniej jedyne buty o jakich zakupie marzyłem. Ta podeszwa jak rowki opony, to logo Goodyear, bomba. Przestałem w nich chodzić jakieś 3 lata temu, bo moja para przestała nadawać się do użytku, ale w sumie może fajnie byłoby poszukać nowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Najładniejsze buty jakie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Najładniejsze buty jakie miałem, a równocześnie wcześniej jedyne buty o jakich zakupie marzyłem. Ta podeszwa jak rowki opony, to logo Goodyear, bomba. Przestałem w nich chodzić jakieś 3 lata temu, bo moja para przestała nadawać się do użytku, ale w sumie może fajnie byłoby poszukać nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Najładniejsze buty jakie miałem, a równocześnie wcześniej jedyne buty o jakich zakupie marzyłem. Ta podeszwa jak rowki opony, to logo Goodyear, bomba. Przestałem w nich chodzić jakieś 3 lata temu, bo moja para przestała nadawać się do użytku, ale w sumie może fajnie byłoby poszukać nowej. kanabis style Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 wstydlwie wyznanie, miałem takie białe gdzieś w 2005 może 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ale jaka podjarka mieć podeszwę jak opona Goodyear. Nowe modele o tematyce, powiedzmy, motoryzacyjnej, to chyba od adi tylko Porsche Design, ładne, lecz strasznie drogie. Tak swoją drogą, to buty były jak widać na rzep i pewnie zdaniem wielu rzepy są głupie, a jednak nie wiem jakie w sumie mają wady. Zakładało się je szybko, nigdy się nie odwiązywały, a zawiązane sznurówki nie pogarszały wyglądu buta. Obecnie buty często prezentowane ze schowanymi częściowo sznurówkami, a jak się potem takie dostanie i zawiąże jest już gorzej. Już nie mówiąc o modzie w liceum na wkładanie sznurówek do buta i chodzenie w rozwiązanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 czort unfrienduje cie za te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) E tam, to pociecha dla innych, że doskonały gust można wypracować. Iskra boża nie wystarczy. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jakieś fantastyczne nie są, ale na pewno lepsze od Puma Ferrari, te to dopiero sportowe mokasyny były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Puma to się lubuje w takich śmiesznych kolaboracjach, teraz jest jeszcze puma bridegestone i puma bmw. Wszystkie oczywiście wieś tańczy i śpiewa no i ta legendarna jakość pumy porównywalna z obuwiem ze straganu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Miałem tez kiedyś takie w gimbazie ;/ Ale gimbuskom się podobały, więc w sumie wyszło na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Może im się podobały bo były damskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 co ty gadasz kierowcy wyścigowi w takich popierdzielają i gimbaza Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ale jaka podjarka mieć podeszwę jak opona Goodyear. Nowe modele o tematyce, powiedzmy, motoryzacyjnej, to chyba od adi tylko Porsche Design, ładne, lecz strasznie drogie. Tak swoją drogą, to buty były jak widać na rzep i pewnie zdaniem wielu rzepy są głupie, a jednak nie wiem jakie w sumie mają wady. Zakładało się je szybko, nigdy się nie odwiązywały, a zawiązane sznurówki nie pogarszały wyglądu buta. Obecnie buty często prezentowane ze schowanymi częściowo sznurówkami, a jak się potem takie dostanie i zawiąże jest już gorzej. Już nie mówiąc o modzie w liceum na wkładanie sznurówek do buta i chodzenie w rozwiązanych. Jak się umie zawiązać, albo sznurówki nie są za długie to wygląda spoko. Ja zawsze wiążę, bo inaczej jest chu.jowo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Miałem tez kiedyś takie w gimbazie ;/ Ale gimbuskom się podobały, więc w sumie wyszło na plus ale to chyba nie są buty do chodzenia na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Kupiłem sobie trampki: Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Miałem tez kiedyś takie w gimbazie ;/ Ale gimbuskom się podobały, więc w sumie wyszło na plus ale to chyba nie są buty do chodzenia na codzień Puma robi takie do chodzenia na codzień Edytowane 11 Lipca 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie no były normalnie do chodzenia. I to całkiem wygodne. Zresztą, to była gimbaza, chu.j kładłem czy do chodzenia, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) no ogólnie chodziło mi o to, że ogólnie kierowcy wyścigowi takich używają, są wykonane z nomexu, przeciwogniowego materiału. A niektórzy ludzie teraz kupują je do grania w gran turismo na ps3 Edytowane 11 Lipca 2013 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 http://www.citysport.com.pl/index.php?page_id=87&search=1&showCat=388&productsPerPage=150&productID=33341 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 kupiłem buty. Nie go garnituru i nie do biegania i nie do koszykówki i nie do golfa. Takie do chodzenia z materiału. Szare z brązowymi sznurówkami. A wyglądają tak (real foto specjalnie dla Was): dałem za nie oszałamiająco 114zł brutto. Dzięki za fotkę. Od razu udałem się na stronę sklepu i kupiłem. 119 zł z darmową wysyłką kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi