Opublikowano 12 lipca 201311 l bo są zajebiste sam bym sobie w sumie takie sprawił, ale trzech na forumku w takich samych butach... chyba nie pasuje
Opublikowano 12 lipca 201311 l ano ja też zamówiłem, tyle że niebieskie (bo te u waldka to są chyba szare, kij wie przez te elo filtry )
Opublikowano 13 lipca 201311 l tak, są dwie wersje szare i niebieskie, obie w tej powalającej na kolana cenie.
Opublikowano 13 lipca 201311 l Ja zamówiłem te szare, to jest jedyny prawdziwy, godny mężczyzny kolor, prawda? Dobrze, że fakturę na nie wystawiają, odliczy się VAT i dochodówkę. Edytowane 13 lipca 201311 l przez Q-Jot
Opublikowano 13 lipca 201311 l Ja zamówiłem te szare, to jest jedyny prawdziwy, godny mężczyzny kolor, prawda? Dobrze, że fakturę na nie wystawiają, odliczy się VAT i dochodówkę. nie gadaj, że wziąłeś FV grubo jako co to wrzucisz - fundusz reprezentacyjny?
Opublikowano 13 lipca 201311 l Już widzę w czym przyjedzie elYta forum na następny zlot wiadomo, będzie wiadomo do kogo mówić "proszę Pana"
Opublikowano 14 lipca 201311 l Ja zamówiłem te szare, to jest jedyny prawdziwy, godny mężczyzny kolor, prawda? Dobrze, że fakturę na nie wystawiają, odliczy się VAT i dochodówkę. nie gadaj, że wziąłeś FV grubo jako co to wrzucisz - fundusz reprezentacyjny? Amortyzacja przecież.
Opublikowano 15 lipca 201311 l Doszły buty Walduś. Rewelacja. Dupy szczają mi po nogawkach. Masz u mnie tydzień plusowania!
Opublikowano 16 lipca 201311 l Wczoraj wujek przywiózł, akurat do biegania, bo wcześniejsze wkurzały przez ciągłe rozwiązywanie się. Dziś zrobiłem krótką próbę i było świetnie
Opublikowano 18 lipca 201311 l obrazek nie działa ja ostatnio kupiłem pierwsze w życiu air maxy nawet nie wiem jaki model całe czarne, zamszowe, wizualnie nawet nawet, ale zaj,ebiście wygodne Edytowane 18 lipca 201311 l przez Szejdj