Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 720,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

wiadomo :)

AirMaxy może i od biedy jako sportowy strój do krótkich spodenek, koszulki itp. ok. Ale do jeansów? Pewnie najlepiej do rurek :)

Opublikowano

no tak nie pasuja, ze ojacie :D

5767710506_4c6b7286a7_o.png

Opublikowano

pasuja bardziej niz fejkowe yeezy :D

Opublikowano

idź już sobie

Opublikowano

W ogóle ja rozumiem ze 90 można hejtować bo są bardzo specyficzne, ale akurat AM1 to IMO jedne z najładniejszych butów sportowych jakie są dostępne. Plus jest tyle wersji kolorystycznych, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Opublikowano

Za 25 minut wyjeżdżam, więc jeszcze odpiszę :D pokaż mi ładniejsze sportowe buty :D

Opublikowano

Ja nie mowie, ze sa brzydkie. Ale tak jak napisales - ''sportowe'' - i w mojej opinii nie pasuja do jeansow wlasnie miedzy innymi dlatego. 

Opublikowano

Jerome na tym forum wyróżniamy:

Jordany - buty do kosza

Vansy - kapcie

AirMaxy czy inne New Balancy - buty do biegania

Opublikowano

Zapomniałeś o...

PrimaModa_meskie_5.jpg

Podczas pobytu nad morzem okazały się prawdziwym wybawieniem dla moich przepoconych nóg.

Opublikowano

Propsuję waldka w tej nierównej walce.

Opublikowano

LuNA8tK.gif

Opublikowano

do jeansów pasuje wszystko

czerwone airmaxy, japonki i pantofle.

ja się znam więc koniec dyskusji.

Opublikowano

Pantofle do jeansów? Chyba jak jesteś wuefistą i jest dzień nauczyciela...

Opublikowano

Ja kocham te buty. Mam je juz dwa lata i jak mi sie rozwala to bede szukal takich samych. Milosc :D

IMG_3226.jpg

Oraz te. Te mam chyba z rok. Chociaz watpie, ze wam sie spodobaja.

maison-martin-margiela-painted-sneaker-0

Opublikowano

Jedne we krwi, drugie brudne. Dokąd ta moda zmierza...

Opublikowano

Jak te drugie ci się  "zniszczą" to możesz śmiało iść na budowę tam każdy ma prawie takie buty więc bez problemu znajdziesz nowe. Ale fakt, oby dwie pary to niezła ohyda, a myślałem, że już wszystko widziałem w tym temacie.