Opublikowano 19 lipca 201311 l wiadomo AirMaxy może i od biedy jako sportowy strój do krótkich spodenek, koszulki itp. ok. Ale do jeansów? Pewnie najlepiej do rurek
Opublikowano 19 lipca 201311 l W ogóle ja rozumiem ze 90 można hejtować bo są bardzo specyficzne, ale akurat AM1 to IMO jedne z najładniejszych butów sportowych jakie są dostępne. Plus jest tyle wersji kolorystycznych, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Opublikowano 19 lipca 201311 l Za 25 minut wyjeżdżam, więc jeszcze odpiszę pokaż mi ładniejsze sportowe buty
Opublikowano 19 lipca 201311 l Ja nie mowie, ze sa brzydkie. Ale tak jak napisales - ''sportowe'' - i w mojej opinii nie pasuja do jeansow wlasnie miedzy innymi dlatego.
Opublikowano 19 lipca 201311 l Jerome na tym forum wyróżniamy: Jordany - buty do kosza Vansy - kapcie AirMaxy czy inne New Balancy - buty do biegania
Opublikowano 20 lipca 201311 l Zapomniałeś o... Podczas pobytu nad morzem okazały się prawdziwym wybawieniem dla moich przepoconych nóg.
Opublikowano 21 lipca 201311 l do jeansów pasuje wszystko czerwone airmaxy, japonki i pantofle. ja się znam więc koniec dyskusji.
Opublikowano 21 lipca 201311 l Pantofle do jeansów? Chyba jak jesteś wuefistą i jest dzień nauczyciela...
Opublikowano 21 lipca 201311 l Ja kocham te buty. Mam je juz dwa lata i jak mi sie rozwala to bede szukal takich samych. Milosc Oraz te. Te mam chyba z rok. Chociaz watpie, ze wam sie spodobaja.
Opublikowano 21 lipca 201311 l To nie krew, a roztopiony lód w kolorze czerwonym. Taki znak rozpoznawczy Ice Cream
Opublikowano 21 lipca 201311 l Jak te drugie ci się "zniszczą" to możesz śmiało iść na budowę tam każdy ma prawie takie buty więc bez problemu znajdziesz nowe. Ale fakt, oby dwie pary to niezła ohyda, a myślałem, że już wszystko widziałem w tym temacie.