Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jerome, masz buty Margieli?

Albo kłamiesz, albo srasz pieniędzmi. 

AIR YEEZY 2? CO TO (pipi)A ZA CZŁOWIEK?!

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

nie replika tylko podróba

Rozi:*

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

lepiej na piramidkę rzucić, co naciągaczu?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

replika to może być w przypadku butów piłkarskich czy ogólnie sprzęty sportowego, to są po prostu fejki

Opublikowano

Replika to chyba kopia, która jednak nie spełnia podstawowych funkcji oryginału - broń, która nie strzela, katana za 100 zł, która tylko wygląda ładnie z daleka, itp.

Nazywanie jakiejkolwiek części garderoby (poza ubraniami specjalistycznymi) replikami to zaklinanie rzeczywistości.

Słowem - gość nosi podróby bardzo, bardzo drogich szmat. Fejma nie będzie...

Opublikowano (edytowane)

Chłop z neogejo was troluje wklejajac z internetu rzeczy których nie ma, a wy go jeszcze karmicie :)

Większość mnie pewnie nie kojarzy ale juz z 10 lat tu siedzę xD i w imieniu swoim jak i forumka Jerome proszę wy.pi.e.rdal.aj z takim trolingiem:)

Edytowane przez kubson
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

To Ty zamknij jape, bo jesteś tydzień, a już się wozisz jak ch.uj wie kto. 

Foty się wstawia jak już towar przyjdzie, a nie zdjęcie z netu. 

Dalej się tego nie nauczyłeś i znowu lecisz na fali kłamstwa. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Głupoty piszesz. Wrzucałem do tematu '' rzeczy które zamierzasz nabyć...'' ale zegarek, perfume i coś tam jeszcze dałem do tematów o tych rzeczach i przeprosiłem, bo nie wiedziałem jakie zasady tu panują. Teraz pisałem, ze wszystkie swoje foty wrzucę w tygodniu wszystko na raz. Wiec jak ktoś nie umie czytać i wyjeżdża tak jak kupson to ręce opadają.

Opublikowano

Hahah co za wstretny typek, nawet na twoim neogejo cie nienawidzą, banuja wrecz pogardzaja bo tak sie robi z lamusami takimi jak ty i uwierz ze jak źle pisząc moja ksywke budzisz we mnie nic oprócz uśmiechu politowania, ze jesteś tak żałosna jednostka zeby sie odegrać przekreci ksywke :)