Opublikowano 25 lipca 201311 l jak każdy go da do ignorowanych to sobie pójdzie ???? profit choć wygląda na typa, który sam będzie sobie odpisywał więc nie ręcze
Opublikowano 25 lipca 201311 l Maus, beda w sobote. Bede mial czasu popstrykac, do tego wezme od panienki telefon, bo w moim sie cos zje.alo i Zune go nie wykrywa, o czym pisalem w temacie o telefonach. Tylko koszulka jeszcze nie przyszla. Reszta jest.
Opublikowano 25 lipca 201311 l W Kauflandzie widziałem podobne niedawno, za 19,90 były, także pewnie przepłacasz. Jakby, co to w dziale ogrodniczym szukaj.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Nie sa fejkowe. Poszukasz na youtube to zauwazysz za ile mozna kupic oryginalne :hejka:
Opublikowano 25 lipca 201311 l A Ty skad wiesz? Widziales je? Nie. Chcesz mi zrobic na zlosc? LOL. Jak Ci lepiej to oczywiscie masz prawo tak myslec.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Nie muszę ich widzieć. Wystarczy mi wiedza, ze kupiłeś je w sklepie i to po przecenie buty, które ledwo dało się kupić bo były tak limitowane, a Ty uwierzyłeś, że jakiś sklep je jeszcze ma i przecenia Nie chce Ci zrobić na złość - chodź sobie w czym chcesz, ale nie wmawiaj nikomu, że kupiłeś oryginalne yeezy 2 bo nie kupiłeś Edytowane 25 lipca 201311 l przez Lucek
Opublikowano 25 lipca 201311 l Na poczatku bylo je ciezko dostac. Teraz wcale tak nie jest - i jak sie chce to sie znajdzie. Do tego myslicie, ze nie sprawdzilem, ze sie nie da sprawdzic itd? LOLex Edytowane 25 lipca 201311 l przez Jerome
Opublikowano 25 lipca 201311 l No nie jest, można je kupić na ebayu za około 3k dolarów żaden sklep Ci oryginalnych nie sprzeda. Jesteś lamusem, który nie potrafi pogodzić się z tym, że wtopił i kupił podróbki. Tak jakby to była jakaś ujma na honorze. No nie ogarnąłes i tyle, zdarza się,ale brniecie w to i upieranie się, że to nie fejki jest śmieszne. Edytowane 25 lipca 201311 l przez Lucek
Opublikowano 25 lipca 201311 l No ale co mam czytać? Piszesz, że można je teraz kupić bez problemu. No można - albo oryginały na ebayu, albo podróbki w sklepie, tak jak Ty kupiłeś, tyle.
Opublikowano 25 lipca 201311 l spoko jarome, głupi jesteś to masz prawo, pamietam ze za szczeniaka w podstawowie mialem taka granatowa kurtke z fluoro znakiem nike na plecach, polowa szkoly takie miala, polowa z nich myslala ze sa oryginalne.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Niestety Raikoh taki jest. Nawet jak mu się pokaże dowody, czarno na białym, wytłumaczy logicznie, że nie ma racji, on dalej będzie uparcie twierdził, że to on ma rację, a reszta to debile. Dlatego dla waszego dobra, nie wchodźcie z nim w dyskusję, bo to nie ma najmniejszego sensu, a najlepiej dajcie go na ignora. Znudzi mu się i może sobie pójdzie. Edytowane 25 lipca 201311 l przez suteq
Opublikowano 25 lipca 201311 l Najlepsze, że ja wcale nie uważam żeby to, że kupił fejki było czymś złym - no zdarza się, świat się nie kończy. Upieranie się, że to oryginały jest jednak bez sensu
Opublikowano 25 lipca 201311 l http://m.wikihow.com/Spot-Fake-Nikes Może podpunkt 3ci zakończy te przekomarzanie się? Niech Jerome porówna ten numer SKU i się wyjaśni <rutkowski> Edytowane 25 lipca 201311 l przez ragus
Opublikowano 25 lipca 201311 l Na youtube są porównania yeezy 2 oryginalnych z replicami. Koniec tematu. Mam replice.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Na youtube są porównania yeezy 2 oryginalnych z replicami. Koniec tematu. Mam replice. Poważnie ? Kurde a byłem przekonany ze jednak masz oryginały Forumku jak żyć ?
Opublikowano 25 lipca 201311 l Na youtube są porównania yeezy 2 oryginalnych z replicami. Koniec tematu. Mam replice.
Opublikowano 25 lipca 201311 l REPLICA XD Tym bardziej beka, że luknąłem z ciekawości i te fejki po 80 baksów chodzą. Edytowane 25 lipca 201311 l przez Gość
Opublikowano 25 lipca 201311 l http://www.flightclubny.com/p.php?c=new&i=090138 3,5 tys $ mają mój rozmiar. brać czy to repliki?