Opublikowano 26 lipca 201311 l A kupson jak tępak. Bez komentarza. Racja czort, w takich, ze bys nie znalazl roznicy - przynajmniej u kogos na nogach. xDDDDDDDDDDDDDDD kubson wkleja cytat, w którym czarno na białym jest cena, a ten wyzywa od tępaków, hipokryta beka po stokroć nic nowego, takiej o to odpowiedzi sie spodziewałem, mam nadzieje ze modzi lub admini to zobaczą i jerome dostanie banana w prezencie Edytowane 26 lipca 201311 l przez kubson
Opublikowano 26 lipca 201311 l Odpowiedź Nike, jeżeli chodzi o to, czy mają cokolwiek wspólnego z replikami: It would be my pleasure to answer your questions.There is no such business connected to Nike, selling replica shoes. It can happen that some retailers have great discounts, but not such a huge percentage.If there is anything else I can do for you just let me know. Have a great weekend!
Opublikowano 26 lipca 201311 l no to jest akurat wiadome od początku a do tamtego debila i tak nie trafi Edytowane 26 lipca 201311 l przez Gość
Opublikowano 26 lipca 201311 l Ja dorzuce jakaś gierke na ps4 / xbox one zależy co tam sobie sprawisz
Opublikowano 26 lipca 201311 l Kyo* to co butelka whisky i dasz nygusowi bana? prooooosze, nie tylko ja mam go dosyć. wyśle pocztą :* Edytowane 26 lipca 201311 l przez Orzeszek
Opublikowano 26 lipca 201311 l butelka whisky i dasz nygusowi bana jakaś gierke na ps4 / xbox one zależy co tam sobie sprawisz piwo jak dasz perma Kyo rób alter konta i spamuj pierdołami, a następnie niczym rycerz uratuj wszystkich od "randoma z gejoplus". Trochę % wpadnie
Opublikowano 27 lipca 201311 l Nie da rady bana ot tak sobie dać, trzeba mieć powód... Za altery lecą od razu perm bany więc ten tego
Opublikowano 31 lipca 201311 l spoko To teraz tylko czy ktoś wie gdzie szukac takich butów? To jest poprzedni sezon wiec w sklepach dc juz nie ma. A w sizer uznali to za nowosc i licza sobie 289zl. Ma ktos jakies sklepy online?
Opublikowano 31 lipca 201311 l Sprawdzałeś supersklep.pl kiedyś? Oni mają sporo rzeczy z DC. https://supersklep.pl/dc
Opublikowano 31 lipca 201311 l Sprawdzałeś supersklep.pl kiedyś? Oni mają sporo rzeczy z DC. https://supersklep.pl/dc znalazlem na zalando.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l normalne buty, dużo teraz studencików w takich chodzi, co do yezzów 2 od kanju to nawet fajne, łyknąłbym za max 300zł Edytowane 1 sierpnia 201311 l przez mersi
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Widząc już nie takie cudaki w tym temacie to obawiam się,że nie są to damskie.
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l no jasne, wiele lasek biega w takich butach nie wiem o co biega przecież.
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l fajne do biegania, ale to są damskie prawda? prawda? Dokładnie, to samo miałem napisać, dla dziewczyny bardzo fajne buciki.
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Tylko prawdziwy facet nie boi sie wyjśc w takich kapciach na miasto. Miękkie siuśki z was.