Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Bardzo fajny model tych Asicsów... ale w tej wersji kolorystycznej całkowicie zniewieściały. Żarówiaste wstawki tylko dla dziewczyn
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Tylko prawdziwy facet nie boi sie wyjśc w takich kapciach na miasto. Miękkie siuśki z was. powiedział Siara ubrany od stop do glow na czarno :Potter:
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Siemka. Rozgladam sie ostatnio poważnie za dobrym obuwiem i mam kilka modeli na oku, ale sie jeszcze waham. Moje serce chyba zostało zdobyte przez markę Adidas, mają spoko lacie. Dziś postanowiłem, ze chyba kupię: Co myślicie? Zastanawiam się nad kolorem jeszcze. W sklepie tutaj widziałem podobne do tych, choć bardziej chyba pod fiolet podchodziły. Cena to 80ojro, więc standardowo dosyć. Może macie jakieś sugestie, propozycje? Chętnie poczytam ;*
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l @Figlarz co to za model tych Adasiow tak z ciekawosci? Adidas Decade OG Mid, tak mi google powiedziały
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l O, to jest jednak ten model :potter: http://www.adidas.nl/heren-pro-conference-hi-schoenen/G95979_540.html
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l O, to jest jednak ten model http://www.adidas.nl/heren-pro-conference-hi-schoenen/G95979_540.html Brzydkie one są. Chociaż może w rzeczywistości wyglądają lepiej, nie wiem.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l nad Gazelle sie zastanawiam tez, bardzo ładne sa polećcie jeszcze jakieś ciekawe modele, rozważe na pewno ps: nawet te od Roziego są spoko :O
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l zayebiste są buty, a ci co mówią że są brzydkie zapewne chodzą na co dzień w białych skarpetach i sandałach, bierz czarne albo szare
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Dzisiaj byłem na szybkich zakupach na ostatnią chwilę i kupiłem takie: Chyba moje pierwsze tego typu. I takie: Generalnie stwierdzam, że słaby wybór jest w sklepach.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Pierwsse to buty do kosza i wyglądają dość oldschoolowo, ale mogą być... do grania Drugie całkiem w porządku, na jesień do jakiejś siwej lub czarnej kurtki, czemu nie.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Robak mój ostatni nabytek to: Tylko nie niebieskie jak na zdjęciu a granatowe. Najwygodniejsze moje buty. Tak wiem, że to buty do kosza. Tak gram w kosza, średnio 2x na dzień. Służą mi głównie do kosza, ale zdarza mi się w nich gdzieś wyjść <bandyta> Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez asfalt
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Robak mój ostatni nabytek to: Tylko nie niebieskie jak na zdjęciu a granatowe. Najwygodniejsze moje buty. Tak wiem, że to buty do kosza. Nie gram w kosza, nie ogadam nawet koszykowki. Służą mi głównie do wychodzenia na Sochaczew. fixd taka prawda Edytowane 28 sierpnia 201311 l przez Jaczes