Gość Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 sounds legit dam Ci znać w tygodniu jak się ma sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 @@-jot: bardzo fajne, tylko te logo krokodyla się jakoś niefajnie wyróżnia mogli je lepiej wtopić w całość. Można wiedzieć co to za model? Lacoste Delevan. Kiedyś chyba wrzucałem jaśniejszy model. Nie wiem co wy macie do Lacoste i krokodyla, mam w domu z 8 par ich butów i wszystkimi jestem zachwycony. Te bym jeszcze chciał upolować w ludzkiej cenie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 8 par to ja mam wszystkich butów na cały rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) pomyliłem tematy Edytowane 7 Października 2013 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 propsuje te buciki kujota. jaka cena? pewnie z 128172934 miliardow peelenow Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ja tam kupuję Lacoste za 180-220 złotych, taki jestem zaje.bisty, ale w sklepie pewnie 450-550 na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ładne te lacosty niedawno przymierzałem buty zimowe w wojasie, tylko rozmiary jakieś poyebane i 41 za duże :o a 40 nie robią. no kuurva Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ale to są buty do chodzenia w cywilizowanym kraju, bo u nas na jesień i zimę, gdzie pełno soli, błota, brudnego śniegu i wszechobecnego syfu na ulicach i chodnikach będą zaraz wyglądały, jak os.rane. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ale to są buty do chodzenia w cywilizowanym kraju, bo u nas na jesień i zimę, gdzie pełno soli, błota, brudnego śniegu i wszechobecnego syfu na ulicach i chodnikach będą zaraz wyglądały, jak os.rane. jak mieszkasz w sosnowcu, lipinach czy innym chvjowym biednym mieście to może i masz syf na chodnikach. w normalnych miastach jest porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jak się nazywają te buty, bo je chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 przez wzgląd na jego dobro, nawet jak wiecie to nie mówcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No (pipi)a Rozi, co to ma być Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 jakbym wkleił takie z normalną siwą/czarną/brązową podeszwą to by były 'dziadkowe' no ale wystarczy je.bnac łyżwe na seledyn i od razu podjara xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 To żółty jest raczej i podeszwa mogłaby być inna, ale doceniam Twoje starania bycia śmiesznym. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 snieszne to są mokasyny z gimbową podeszwą Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja kupiłem na zimę takie. Trendi i jazzi, czy passe? Mógłbyś podać namiary sklepu internetowego gdzie mógłbym dostać takie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jak się nazywają te buty, bo je chcę. Przeciez masz w prawym-dolnym rogu firme. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jak się nazywają te buty, bo je chcę. ale (pipi)a (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja tam kupuję Lacoste za 180-220 złotych, taki jestem zaje.bisty, ale w sklepie pewnie 450-550 na nowe. u kanabisa na targu takie lacosty masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Rozi wchodzi w okres buntu Ukjo, bed njus, byłem w tikej maksie i zostało samo obuwie dla januszy, andrzejów, cebularzy i plebejstwa. Nie ma nic dla lepiej sytuowanych z tym upatrzonym modelem na czele. Możesz odwołać rodzinę z Senegalu. Edytowane 9 Października 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 szukam butow na zime. musza pasowac do zarowno do kolorowej bluzy z kapturem jak i kolorowej koszuli w krate. no i do snołbordowej kurtki zimowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Jakieś Timberlandy może?@Rozi brak słów na to coś, co wrzuciłeś... Jeszcze trochę i spodziewam się takiej stylówki: Edytowane 9 Października 2013 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 buty od roziego to najnowszy model adidasa do biegania dla ludzi łączących sportowy tryb życia z elegancją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 i do tego trzeba koniecznie biegać w garniturze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Reserved to taki cebuloshop dla tych co zdążyli wyrosnąć z croppa/housa. 2/3 rzeczy tam jest brzydkich a 4/5 po 2 tygodniach użytkowania nadaje się na śmietnik. Wiem, bo miałem stamtąd rękawiczki, spodnie i plecak. Spodnie wytrzymały 1 miesiąc, a potem obie kieszenie się prawie równocześnie rozerwały. Plecak po 3 dniach się podarł wzdłuż zamka. Nie polecam, mimo, że czasami jakiś ciuch przykuje uwagę. głupoty (pipi) panie. Ja z Reserved mam z pięć swetrów, dwie koszule, koszulek z 10, spodnie i zimową kurtkę z którą wkrótce rozpocznę trzeci sezon i dalej jest piękna. Jeden niebieski swetr tylko mi się sprał. Do reszty szmat nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi