Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

sounds legit

dam Ci znać w tygodniu jak się ma sprawa

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

@@-jot: bardzo fajne, tylko te logo krokodyla się jakoś niefajnie wyróżnia mogli je lepiej wtopić w całość. Można wiedzieć co to za model?

Lacoste Delevan. Kiedyś chyba wrzucałem jaśniejszy model. Nie wiem co wy macie do Lacoste i krokodyla, mam w domu z 8 par ich butów i wszystkimi jestem zachwycony. Te bym jeszcze chciał upolować w ludzkiej cenie:

LACOSTE-DELEVAN-2-LT-BRWN-1A.jpg

Opublikowano

pomyliłem tematy :/

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

propsuje te buciki kujota. jaka cena? pewnie z 128172934 miliardow peelenow

Opublikowano

Ja tam kupuję Lacoste za 180-220 złotych, taki jestem zaje.bisty, ale w sklepie pewnie 450-550 na nowe.

Opublikowano

ładne te lacosty

niedawno przymierzałem buty zimowe w wojasie, tylko rozmiary jakieś poyebane i 41 za duże :o

a 40 nie robią.

no kuurva :/

Opublikowano

Ale to są buty do chodzenia w cywilizowanym kraju, bo u nas na jesień i zimę, gdzie pełno soli, błota, brudnego śniegu i wszechobecnego syfu na ulicach i chodnikach będą zaraz wyglądały, jak os.rane.

Opublikowano

Ale to są buty do chodzenia w cywilizowanym kraju, bo u nas na jesień i zimę, gdzie pełno soli, błota, brudnego śniegu i wszechobecnego syfu na ulicach i chodnikach będą zaraz wyglądały, jak os.rane.

jak mieszkasz w sosnowcu, lipinach czy innym chvjowym biednym mieście to może i masz syf na chodnikach.

w normalnych miastach jest porządek.

Opublikowano

1380608_517222951705786_102526597_n.jpg

Jak się nazywają te buty, bo je chcę.

Opublikowano

przez wzgląd na jego dobro, nawet jak wiecie to nie mówcie :/

Opublikowano

No (pipi)a Rozi, co to ma być :D

Opublikowano

jakbym wkleił takie z normalną siwą/czarną/brązową podeszwą to by były 'dziadkowe'

no ale wystarczy je.bnac łyżwe na seledyn i od razu podjara xD

Opublikowano

To żółty jest raczej i podeszwa mogłaby być inna, ale doceniam Twoje starania bycia śmiesznym.

Opublikowano

snieszne to są mokasyny z gimbową podeszwą

Opublikowano

Ja kupiłem na zimę takie. Trendi i jazzi, czy passe?

DELEVAN%20723SRM3404024_1.JPG

Mógłbyś podać namiary sklepu internetowego gdzie mógłbym dostać takie?

Opublikowano

Przeciez masz w prawym-dolnym rogu firme.

giphy.gif

Opublikowano

ale (pipi)a (pipi)

Opublikowano

Ja tam kupuję Lacoste za 180-220 złotych, taki jestem zaje.bisty, ale w sklepie pewnie 450-550 na nowe.

u kanabisa na targu takie lacosty masz? :D

Opublikowano

Rozi wchodzi w okres buntu

Ukjo, bed njus, byłem w tikej maksie i zostało samo obuwie dla januszy, andrzejów, cebularzy i plebejstwa. Nie ma nic dla lepiej sytuowanych z tym upatrzonym modelem na czele. Możesz odwołać rodzinę z Senegalu. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

szukam butow na zime. musza pasowac do zarowno do kolorowej bluzy z kapturem jak i kolorowej koszuli w krate. no i do snołbordowej kurtki zimowej.

Opublikowano

Jakieś Timberlandy może?

@Rozi brak słów na to coś, co wrzuciłeś... Jeszcze trochę i spodziewam się takiej stylówki:

7.jpg

Edytowane przez szaden

Opublikowano

buty od roziego to najnowszy model adidasa do biegania dla ludzi łączących sportowy tryb życia z elegancją.

Opublikowano

i do tego trzeba koniecznie biegać w garniturze? :/

Opublikowano

Reserved to taki cebuloshop dla tych co zdążyli wyrosnąć z croppa/housa. 2/3 rzeczy tam jest brzydkich a 4/5  po 2 tygodniach użytkowania nadaje się na śmietnik. Wiem, bo miałem stamtąd rękawiczki, spodnie i plecak. Spodnie wytrzymały 1 miesiąc, a potem obie kieszenie się prawie równocześnie rozerwały. Plecak po 3 dniach się podarł wzdłuż zamka. Nie polecam, mimo, że czasami jakiś ciuch przykuje uwagę.

głupoty (pipi) panie.

Ja z Reserved mam z pięć swetrów, dwie koszule, koszulek z 10, spodnie i zimową kurtkę z którą wkrótce rozpocznę trzeci sezon i dalej jest piękna.  Jeden niebieski swetr tylko mi się sprał. Do reszty szmat nie mam zastrzeżeń.