Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie znasz się, (pipi)o.

IMG_0443_web-500x750.jpg

Zayebiście wyglądajo.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Potrzebuję butów pod krawat na co dzień. Chcę wydać nie więcej niż 400 zł, ale chciałbym kupić w tej cenie coś w miarę dobrego jakościowego. Klasyczne czarne, bez żadnych udziwnień, nie chcę wyglądać oryginalnie i podkreślać swoją wyjątkowość, chcę wyglądać "dobrze i elegancko". Zwężany nosek, ale też nie tak chamsko że na końcu szpikulec. I w drugą stronę, kwadratowe noski też odpadają. Jakie sklepy odwiedzić?

Waldek?

http://wojas.pl/produkt/196

Mam takie same upodobania i wybrałem te Wojasy. Są świetne - skórzane, niedrogie, smukłe, bardzo eleganckie, bo bez żadnych wiejskich przeszyć i z łagodnie zaokrąglonym czubkiem. Tylko trzy oczka do sznurowania szczególnie mi się podobają, dają taki sztybletowy efekt. Bardzo dobrze wyglądają z wąskimi czarnymi spodniami.

Polecam, ja.

Opublikowano

Nie jestem za młody. Tu chodzi o to, że ludziom się w dvpach przewraca. Kiedyś wszyscy w tym chodzili, bo innych nie było, a każdy marzył żeby za dolary kupić sobie najki albo adidasy, a teraz wypyerdolą 400zł na paskudne buty tylko i wyłącznie w imię hipsterskiej mody na rzeczy vintage.

Opublikowano

Zrobię sobie kiedys taki fit - kombinezon z ortalionu, czerwono-czarny, czapa z pomponem, niebieska i relaksy :D

No dla beki można, ale mnie przerażają ludziki, którzy kupią te buty tylko dlatego, że naprawdę uważają je za super-cool-modne :(

Opublikowano (edytowane)

Tak samo jest z Uggami, które głupie szmule noszą na polu, a przecież wg. projektanta to są ciepłe bambosze do domu. No ale moda. W ogóle właścicielki tychże butów to przeważnie tępe dzidy.

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano (edytowane)

Nie mam ani jednych airmaxów :D

Zresztą taka sama beka z ludzi kupujących airmaxy tylko dlatego, że akurat są modne i vintage :D

Edytowane przez Lucek
Opublikowano

Ło kur.wa, figlarz ma sentyment do Relaksów, dinozaur forumowy, 58' rocznik reprezent (pipi)o komunizm wiem jak było, respekt all.

Opublikowano

zamknij morde jebana spasła świnio i wypier.dalaj po te twoje smieszne buty klauna do butiku dzordza kluneja. to jest kurwa respekt.

Relaksy mam do dzisiaj, wiec sie odpierdol szmaciarzu.

• Plusik 4
Opublikowano

spokój, dziewczyny 

rozważam wciągnięcie na przyszłą wiosnę i początek roztopów

w_81917_air-force-mid-czarne-strona_.jpg

Opublikowano

Dużo tej perforacji nie ma i po kałużach specjalnie nie będę skakał, więc powinny dać radę. Są do kostki, mają wysoką podeszwę i są czarne (nie widać mocno syfu) - to mi wystarczy na koniec marca/kwiecień.