Manor 645 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No i kupiłem w Ryłko ostatecznie, za 260 ziko - http://www.rylko.com/pl/produkt/IDLD01_W65,62578,8.html. Te wojasowe powyżej w sumie dla mnie bardzo podobne, ale chciałem przetestować inną markę. Swoją drogą najładniejsze widziałem w kazarze, za 400 zł, ale tak sobie pomyślałem, że chyba szkoda mi tyle płacić za buty, które będę miał na nogach 40 godzin tygodniowo i się szybko mogą zużyć. Bardziej bym kupił takie na jakieś specjalniejsze okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo ladne, tylko uwazaj na zgiecia w palcach - zakladaj je w cywilizowany sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 http://chmielna20.pl/?md=products&id_c=1_67&id_p=34922&name=buty-air-force-1-mid-07& Niektóre z butów na tej stronie są naprawdę świetne. Szkoda tylko, że takie drogie... Chmielna 20 to dość drogi sklep. Większość z tych butów można zwykle kupić sporo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 @upBiorąc pod uwagę ich ofertę to (imo) nie jest to drogi sklep.KupiłemHot or not ? #Pezet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jakie te czarne najki byłyby piękne bez tej łyżwy ;3 (Figaro używa takiej emotikonki, nie wiem co oznacza). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Bardzo fajne. Do krótkich spodenek łykałbym w ciemno l. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 @up Biorąc pod uwagę ich ofertę to (imo) nie jest to drogi sklep. Kupiłem Hot or not ? #Pezet Ładne. Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 @up Biorąc pod uwagę ich ofertę to (imo) nie jest to drogi sklep. Na tle innych sklepów z podobną ofertą jest (imo) drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 @up Biorąc pod uwagę ich ofertę to (imo) nie jest to drogi sklep. Kupiłem Hot or not ? #Pezet Ładne. Ile? 239 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 A masz jakiegoś linka, Danielu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 jest jakiś polski sklep internetowy z duzym wyborem najeczek? Chcialem sobie jakies nowe janoski sprawić, a na supersklepie bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 http://chmielna20.pl/ http://www.runcolors.pl/pl/home-page Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 same oklepane modele, ale dzieki za dobre checi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja bym sobie kupil te co swieca w ciemnosciach. Zawsze chcialem byc swietlikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 same oklepane modele, ale dzieki za dobre checi Oklepane modele? Chmielna i Runcolors mają to do siebie, że właśnie posiadają buty bardzo rzadko spotykane w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Buty męskie: http://chmielna20.pl/?md=products&id_c=1&id_p=7219&name=buty-nike-zoom-meriwether& OK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 wydaje mi się, już dawno za nami czas kiedy to smiano się z różowych kolorów na typie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Najwyraźniej nie w Skoczowie. Tam pewnie można sztachetą za to wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 wydaje mi się, już dawno za nami czas kiedy to smiano się z różowych kolorów na typie O ile rozowa koszula lub krawat powszechnie sie przyjely to kiedy widze pana w rozowych butkach z rozowymi sznurowadelkami to mysle, ze byl wychowywany prze Barbie i Sindy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 wydaje mi się, już dawno za nami czas kiedy to smiano się z różowych kolorów na typie to o mnie. mam średniowieczne poglądy i jestem z nich dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Różowe koszulki polo zawsze będą uważane za paździerz i lalusiowość. Przynajmniej przez tych, którzy wiedzą jak powinien wyglądać mężczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Koszulki polo kojarza mi sie z podstarzalymi golfistami lub mlodzieza z poludniowego londynu z bialymi addidasami i tatuazem Made in England na przedramieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Pie.rdolisz, dobra polówka jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja mogę wkleić zdjęcie cebulaka w za dużym garniturze i powiedzieć, ze garnitury są be. Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi