Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

polo to jeden z lepszych pomysłów w przemyśle odzieżowym, ale za stawianie kołnierzyka powinny być dotkliwe kary finansowe

Tylko po co?

jak to po co ?!? żeby udownić mojszą rację bo cel uświęca środki

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

jak to po co ?!? żeby udownić mojszą rację bo cel uświęca środki

Prosilbym kolege Kazuba o nie udzielanie sie w dzialach, w ktorych nie ma nic do powiedzenia. To nie jest temat o tym jak ubrac sie na silownie.

Opublikowano (edytowane)

W Zarze się kupuje tylko na wyprzedażach, bo tylko wtedy asortyment jest wart ceny. Buty w szczególności, o ile w ogóle warto je tam kupować.

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

Tez sie boje o jakosc bo to jednak zara tylko aczkolwiek rzadko sie zdaza zeby jakies buty tak bardzo mi sie spodobaly wiec kupilem. Co do kupowania na wyprzedazach to niestety buty sa mi potrzebne teraz a nie na wiosne. 

Opublikowano (edytowane)

We konden die pagina niet vinden

Po usunięciu "c" z adresu myślę natomiast, że chu.jowe. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

myslalem nad nimi, ale pozniej stwierdzilem, ze jakos nie pasowalyby mi te buty. znalazlem kilka innych ciekawych modeli, ale nie znam nazw ;( kur.wa, w najblizszym czasie musze kupic jakies buty :/

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nigdy nie mogłem się przekonac do butów sprzedawanych w sieciówkach, do takich, które nie mają określonego producenta, z jakąś historią robienia obuwia. Nie chodzi tu o metkę. Bo przeciez to nie są buty marki Reserved, czy H&M, czy Next. To są tylko sklepy, które je rozprowadzają.

Opublikowano (edytowane)

to wubrzuszenie na prawej nodze to taki styl czy odłamek po minie przeciwpiechotnej ?

jestem  modowym ignorantem ale mam  nadzieje, ze tego nie nosi sie tak jak na tym zdjeciu?

spodnie w buty wkładasz żeby śnieg nie naleciał kiedy biegasz po zaspach. chyba

Edytowane przez Kazub