Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Norbi nie wsadzaj tak nogawek w buty, staraj się je zostawić trochę luzem, żeby były lekko włożone, a nie jak szmata naciągnięte. A jak ktoś kupuje wysokie buty jak Maus i zakrywa je całe to ja mu gratuluje.

Opublikowano

Norbi nie wsadzaj tak nogawek w buty, staraj się je zostawić trochę luzem, żeby były lekko włożone, a nie jak szmata naciągnięte. A jak ktoś kupuje wysokie buty jak Maus i zakrywa je całe to ja mu gratuluje.

Myślałem, że są w miarę luźno. To w sklepie na szybko, dopracuję to jeszcze do perfekcji xD

Opublikowano (edytowane)

czasami to rzeczywiście fajnie wygląda, ale w większości przypadków kojarzy mi się z elo-trendi licealistami, którzy wsadzają spodnie we wszystko co sie da i wyglądają przy tym przekomicznie (np. norbi na tym zdjeciu)

Edytowane przez maciucha
Opublikowano (edytowane)

czasami to rzeczywiście fajnie wygląda, ale w większości przypadków kojarzy mi się z elo-trendi licealistami, którzy wsadzają spodnie we wszystko co sie da i wyglądają przy tym przekomicznie (np. norbi na tym zdjeciu)

Ele trendi licealiści:

galeria_we_dwoje_6.jpg

galeria_we_dwoje_2.jpg

Pewnie zaraz odpowiesz, ze to i tak pedaly  :teehee:

Edytowane przez MrNorbi
Opublikowano

galeria_we_dwoje_6.jpg

Znam to zdjecie. Kiedys dostalem robote na zlecenie jakiegos butiku w centrum dla bogatych pojebow, ktorzy zastapili slowo "gust" kolejnym "ekscentryzm". Weszlismy do "studia", ktore bylo czescia magazynu. Zaczelismy ustawic oswietlenie, ale tej kurwie zachcialo sie morza i skal, bo jebany mial wizje. Ustawianie sztucznego widoku morza to szczyty kiczu, a ile (pipi)enia bylo pozniej w PS i AR to glowa boli na sama mysl. Ale dalismy rade. O dziwo koles mial calkiem ciekawe rzeczy na stanie, ale jak doszlismy do koncowki kolekcji to zostaly jakies brazowe buciory, ktore rok temu jeszcze mialy swoj boom przez 2-3 miesiace, ale teraz nikt na to patrzec nie moze i biale spodnie. Dla mnie osobiscie to grzech zakladac biale spodnie i takie rzeczy moga nosic tylko DJe z lat '90.  Ale gosc sie uparl i po dluzszej klotni z modelem "I WILL NOT WEAR THIS FUCKING THING!" w koncu ustawilismy poze i strzelilismy ostatnie zdjecie, ktorego do konca zycia bede sie wstydzil.

Mam teraz nauczke, NIGDY nie brac roboty od nieznanego zrodla.