SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 A przy okazji Panowie (bo do nich ten artykul), mozna juz sie zapoznac z zimowym trendem w obuwiu: http://www.gq.com/style/fashion/201311/fall-2013-boot-shopping-guide?mbid=social_fb_fanpage#slide=1 Na 100% wszystkie buty tam pokazywane to są buty męskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tak, ale musisz je ubrać do spodni, a nie sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 A przy okazji Panowie (bo do nich ten artykul), mozna juz sie zapoznac z zimowym trendem w obuwiu: http://www.gq.com/style/fashion/201311/fall-2013-boot-shopping-guide?mbid=social_fb_fanpage#slide=1 Na 100% wszystkie buty tam pokazywane to są buty męskie? Niektore sa po prostu slabe, przyznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak się ma wysokie buty (szczególnie skórzane "buciory") i w miare wąskie spodnie to wypada je włożyć w buty, inaczej lipnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. Spodnie w kant tez bys wlozyl w cholewke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) czasami to rzeczywiście fajnie wygląda, ale w większości przypadków kojarzy mi się z elo-trendi licealistami, którzy wsadzają spodnie we wszystko co sie da i wyglądają przy tym przekomicznie (np. norbi na tym zdjeciu) Ele trendi licealiści: Pewnie zaraz odpowiesz, ze to i tak pedaly Nazwałbym ich ludźmi wciskającymi kit plebsowi za hajsy. Zasadniczo, w buty można wkładać spodnie szyte pod tym kątem: bojówki itd. Cała reszta to zwykłe pedalstwo Edytowane 27 Listopada 2013 przez Camillus Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Morda, nie ciebie się pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Morda to sobie możesz mówić do kolegów z gimbazy naciągaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Idę się popłakać, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. Spodnie w kant tez bys wlozyl w cholewke? ...do spodni w kant nie nosiłbym wysokich butów. DUH ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Do takich też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. Spodnie w kant tez bys wlozyl w cholewke? eee a kto nosi spodnie w kant do wysokich butów? Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Do takich też nie? Jak już byś założył, chcociaż ja tego bym nie zrobił, to bym na pewno nie wkładał sponi w buty. Alle tak jak było już napisane, nie zakłada się spodni w kant do wysokich butów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No to chyba normalne, że do takich butów się nie wkłada. Nie rozumiecie idei chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te środkowe buty od roziego <3 już bym wolał zimą w japonkach biegać niż to ubrać :x 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Kup sobie najki i zapier'dalaj w nich przez okrągły rok. #typowygimb Edytowane 28 Listopada 2013 przez MrNorbi Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Kup sobie najki i zapier'dalaj w nich przez okrągły rok. #typowygimb Spoko ale poradź co teraz nosicie razem z kolegami bo nie wiem który model mam kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Co za różnica. ważne że nike wieśniaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te środkowe buty od roziego <3 już bym wolał zimą w japonkach biegać niż to ubrać :x No co ty, bardzo ładne. Sam bym nosił, ale nie moja stylówa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Co za różnica. ważne że nike wieśniaku Odezwał się miastowy No to jutro jadę kupić swoje pierwsze w zyciu najki Te środkowe buty od roziego <3 już bym wolał zimą w japonkach biegać niż to ubrać :x No co ty, bardzo ładne. Sam bym nosił, ale nie moja stylówa. Gdyby nie ten wzór to byłyby spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Faktycznie nie przyglądałem się jakoś, ale i tak są spoko te wzory nadają charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ja pier,dole z całym szacunkiem dla osób starszych ale jak siara moze komentowac buty, chyba nie pamietacie jakie on nosi zelazka ;O Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) eee...widziałeś mnie w nich, czy tylko tak sobie ogólnikowo pierdo.lisz..? A może ja w nich właśnie dobrze wyglądam i pasują mi do fita, co jest podstawą..? I jeśli jestem w stanie dobrac buty dla siebie, żeby się na mnie komponowały ze stylem w jakim sie ubieram, to uwazam, że mam prawo do komentowania butów innych. ...wróciłem wkur.wiony z roboty i mnie wszystko drażni... Edytowane 29 Listopada 2013 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 eee...widziałeś mnie w nich, czy tylko tak sobie ogólnikowo pierdo.lisz..? A może ja w nich właśnie dobrze wyglądam i pasują mi do fita, co jest podstawą..? I jeśli jestem w stanie dobrac buty dla siebie, żeby się na mnie komponowały ze stylem w jakim sie ubieram, to uwazam, że mam prawo do komentowania butów innych. pracowalem kiedys z gosciem ktory ubieral sie w takie buty, wygladał jak homodracula sluchajacy depeszów. Pokaz mi zestaw w ktorym te buty wygladaja dobrze a odszczekam to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi