Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee...widziałeś mnie w nich, czy tylko tak sobie ogólnikowo pierdo.lisz..? A może ja w nich właśnie dobrze wyglądam i pasują mi do fita, co jest podstawą..? I jeśli jestem w stanie dobrac buty dla siebie, żeby się na mnie komponowały ze stylem w jakim sie ubieram, to uwazam, że mam prawo do komentowania butów innych.

pracowalem kiedys z  gosciem ktory ubieral sie w takie buty, wygladał jak homodracula sluchajacy depeszów.

Pokaz mi zestaw w ktorym te buty wygladaja dobrze a odszczekam to.

Blade-II-2002-Hollywood-Movie-Watch-Onli

Opublikowano

Czyściłem zamszowe Vansy mlekiem z sodą, ale efekt był taki sobie... Wydaje mi się, że najlepiej zrobisz kupując piankę w sklepie obuwniczym i taką specjalną szczotkę do zamszu.

Opublikowano

Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie:

main_img_11579.png

Do normalnego uzytkowania jakosc ok, podobnie jak badura, nie ma tylko co sie napalac na obuwie tekkingopodobne ; )

Opublikowano

panowie czym czyscic zamsz? cos kiedys slyszalem, ze skorka od chleba  sie nadaje. Moze jakas chemia do tego istnieje?

Przejdź się do obuwniczego i zapytaj o szczoteczkę do zamszu. Z jednej strony powinna mieć gumowe włosie, a z drugiej miedziane. 

Opublikowano

Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie:

main_img_11579.png

Fajne te buty tylko z tego co widze nie bardzo nadaja sie na zime i cena za, ktora mozna kupic CAT-y

Opublikowano

Pamietam jak kiedys CATy wydawaly sie kure.wsko drogie. Minelo sporo czasy, a one dalej trzymaja sie w cenie 400-500zlotych. Na tle sieciowek typu wojas, cena przestala byc szokujaca. Mam nadzieje, ze nie stracili na jakosci.

Opublikowano
Fajne te buty tylko z tego co widze nie bardzo nadaja sie na zime i cena za, ktora mozna kupic CAT-y

Czemu? W sklepie internetowym wiszą dwie wersje kolorystyczne, jedna jest opisana jako zimowa. Tak czy siak, dzisiaj idę kupić jakieś buty na zimę, bo wczoraj sypnęło śniegiem

Opublikowano (edytowane)

No bo chyba nie sa ocieplane? Tak mi sie przynajmniej wydaje po zdjeciach i w opisie jest "caloroczne" Te co pokazales na zdjeciu wygladaja fajniej od tych ciemniejszych

Edytowane przez Pajda
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

FOTA (pipi)A SIARA

BO NIE DAM ZYC

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

Tylko nie wkasaj nogawek w buty Siara, bo trafisz najnizej lancucha pokarmowego.

Gość _Milan_
Opublikowano

fota (pipi)a, ide spac, jak wstane to ma byc beka dodatnia